Sign in to follow this  
Guest Admin

Ilmoitus

1 post in this topic

Guest Admin

Ilmoitus

 

 

Virallinen Nightwish -keskustelupalsta remontoidaan kohtalaisen täydellisesti elokuun lopulla.

 

Pääasiallisin syy muutokseen on se että meillä ei ole enää tarvittavaa "miesvoimaa" näin suuren foorumin säännölliseen ja riittävän huolelliseen ylläpitoon.

 

Keskustelimme ja kävimme läpi eri vaihtoehtoja ja huomasimme että monet artistit hyväksyvät virallisen keskustelupalstansa jäseniksi vain maksavat Fan-Club -jäsenensä ja ovat antaneet palstan hoidon erilliselle yhtiöille. Vaikka tuo vaihtoehto kuulostaakin selkeältä ja helpolta ratkaisulta, meidän kaikkien mielestä keskustelupalstan täytyy säilyä käyttäjälle ilmaisena. Tulimme siihen tulokseen että keskustelupalsta on parhaissa käsissä jos sitä hoitavat Nightwish -fanclubit eri puolilla maailmaa.

 

Muutoksen jälkeen kolme eri kielialuetta jaetaan omiksi keskustelusivustoikseen näin:

 

- Virallisen suomenkielisen foorumin hoitaa edelleenkin Jarmo.

- Virallisen englanninkielisen foorumin hoitaa "Nightwish World", ranskalaisen Nightwish -fanclubin kansainvälinen sivusto.

- Virallisen saksankielisen foorumin hoitaa "Ever Dream", saksalainen Nightwish -fanclub.

 

Suunniteltu muutospäivä on elokuun 29. päivä.

 

Kun kaikki uudet foorumit ovat auki, tämä foorumi asetetaan "vain luku" -tilaan. Eli et voi siinä vaiheessa enää kirjoittaa foorumille. Voit halutessasi tallettaa tai tulostaa silloin ne kirjoitukset jotka haluat säilyttää. Kaksi viikkoa tuon suunnitellun vaihto-operaatiopäivän jälkeen tämä keskustelupalsta ulkomaisten keskustelujen osalta suljetaan.

 

HUOM!! Tämä ohje koskee niitä henkilöitä jotka haluavat säilyttää nimimerkkinsä suomenkielisessä keskustelussa:

=============================

Suomenkielinen keskustelupalsta säilyy nykyisessä osoitteessa ja "jarmontieto" jatkaa palstan "piällikkönä". Siivotaksemme tietokannan poistamme kaikki nykyiset käyttäjätilit (nimimerkit). Jos haluat jatkaa keskustelua vanhalla nimimerkilläsi, lähetä nimimerkki sähköpostilla osoitteeseen nwforum@boardhill.com. Siirrän kaikki ilmoittautuneet uuteen käyttäjäryhmään ja estän vanhan "Members" -ryhmän pääsyn keskustelupalstalle. Jos kaikki onnistuu ookoo, voitte jatkaa silloin keskustelua ihan kuten ennenkin. Mutta enkun- ja saksankielinen osasto häipyy siis kokonaan pois. Toivon että kaikki tämä onnistuu ilman järjettömiä teknisiä ongelmia. Toisaalta kun on ollut toistakymmentä vuotta it-alalla niin on oppinut ettei mikään suju ilman teknisiä ongelmia...

=============================

 

Tietosuojan vuoksi emme siirrä kirjoituksia tai nimimerkkejä uusille foorumeille. Jos haluat kirjoittaa myös englannin- ja saksankielisille foorumeille, sinun täytyy rekisteröityä niihin erikseen. Sinun EI tarvitse liittyä fanclubeihin osallistuaksesi keskusteluihin. Keskustelupalstat säilyvät maksuttomina.

 

Pahoittelemme syvästi vaivaa jonka tämä soppa saattaa aiheuttaa. Uskomme kuitenkin että vaihto onnistuu ja pääsemme jatkamaan entistä mukavampien keskustelujen parissa!

 

 

Nightwish.com -hemmot & Nightwish

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this