Sign in to follow this  
HooPee

Showtime, Storytime

249 posts in this topic

Harmi että julkaisu on noinki kaukana tulevaisuudessa. Paras on kuitenkin että tietää koska se tulee osaa alkaa odottamaan. Hyvä että tulee myös Blu-Ray. Nykypäivänä pakkoki tulla. Vielä kovempi olisi ollut 3d:nä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Titteli ja kansi ovat ihan hyviä. Ajattelinkin niin, että dokumentti tulee olemaan pääasia ja tuo keikka ns. lisämateriaalia. Tosin siihenkin kai panostettiin ihan kunnolla. Eikä tuo nyt minusta kovin myöhään ole ottaen huomioon vaikka edellisten DVD-levyjen julkaisuaikataulun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, ei tuo kovin myöhään ole ottaen huomioon senkin että kiertue päättyi tuossa kuukausi takaperin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihmetyttää vain, miksi pressitiedotteessa sanotaan täysin virheellisesti:

 

The Wacken Open Air appearance was the first of the three final shows of the band's `Imaginaerum World Tour´ 2013, which saw the Norsemen and their Dutch amazon Floor Jansen (REVAMP) playing of 104 concerts in 34 different countries with total audience of over 1,5 million fans around the globe.

 

Eihän Floorin kanssa soitettu kuin murto-osa noista 104 konsertista. Ulkomaan foorumeilla tästä on jo noussut äläkkä ja Aneten kätyrit ovat raivoissaan. Kieltämättä tämä lausahdus olisi pitänyt muotoilla ihan toisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harmi että julkaisu on noinki kaukana tulevaisuudessa.

Toisaalta hyvä, että ylipäätään tämän vuoden puolella julkaistaan! :) Joulumarkkinoille se tosin oli odotettavissakin, myy varmaan melkoisesti.

 

Ja joo, tuo ylempänä siteerattu tiedotteen pätkä on kyllä jopa törkeästi muotoiltu. Toivottavasti itse julkaisun takakannessa on vähän sopivampi muotoilu. Varsinkin, kun jo dokkarin nimi viittaa Floorin kesken kiertueen alkaneeseen pestiin.

 

Joka tapauksessa, innolla odotan. YouTube-pätkien perusteella bändi oli kovassa vireessä ja Floor laittoi peliin parastaan, kuinkas muutenkaan. Toivottavasti tämä tosiaan on uuden aikakauden alku ja Flooria saadaan kuulla jatkossakin. Settilistasta on ikävä näin jälkeenpäin kitistä, mutta olisihan sinne suonut jotain jänskää vielä sekaan vaikka Nemon tilalle, mutta... :) Hieno on, hieno on. Kuumottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Englanninkielisessä tiedotteessa sanottiin :

 


Finnish Symphonic Metal legends NIGHTWISH have revealed the cover artwork and more details of their upcoming new live DVD. »Showtime, Storytime« contains the entire NIGHTWISH headliner show, played at this years' legendary Wacken Open Air - the world's biggest heavy metal festival. The live show in the front of 85 000 screaming metalheads was directed by Ville Lipiäinen, filmed with seventeen cameras and has a total duration of 85 minutes.

The second disc consists of 120-minute tour documentary 'Please Learn The Setlist in 48 Hours', also directed by Ville Lipiäinen, with no short of drama or overall madness. Also, there is a 16-minute NIGHTWISH Table Hockey Tournament, filmed on tour. On top of this there are two music clips: 'I Want My Tears Back' (Live at Hartwall Arena) and 'Ghost Love Score' (Live in Buenos Aires).

 

Eli Extroissa mukana docun lisäksi 2 musiikkivideota sekä 16 minsanen Table Hockey Tournament, filmed on tour.

 

 

Hyvänä kysymyksenä tuleekin nyt (mitä enkunkielistä tiedotetta luin):

 

»Showtime, Storytime« will be released on November 29th as a

"Ltd. 2Blu-ray + 2CD DIGI"

"Ltd. 2DVD + 2CD DIGI"

"Ltd. 2CD DIGI", "2LP (coloured) in gatefold" and

an exclusive "".Nuclear Blast Mailorder Edition

 

 

Tuleekohan tuo Nuclear Blast Mailorder Edition ennakkomyyntiin Nightwish shoppiin samaan aikaan kuin muut versiot???

 

Jos ei vielä tietoa olisikin hyvä laittaa tämä pyyntö että laittavat myös Nw shoppiin ennakkovaraus mahdollisuuden tuohon versioon samaanaikaan kuin muihinkin,

kun tuo Nuclear Blastin saksa kauppa on vaikea selkoinen eikä kerro mitkä kaikki maksutavat siellä käy ja postimaksu taisi olla 14e tai ylikin.. (käykö siellä esim Visa electron kortti?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kansainvälisen foorumin kautta tuotiin julki hieman lisätietoa Aneten osallisuudesta DVD:llä, tässä på finska:

 

Hei kaikki,

Aloimme kuvaamaan Nightwish Imaginaerum - maailmankiertuedokumenttia tammikuussa 2012. Tämä dokumentointi kesti aina elokuulle 2013 asti, joten materiaalia kertyi yhtyeen kiertueelta valtava määrä. Kuvaukset sisälsivät mm. konsertteja, harjoituksia ja haastatteluja kaikilta yhtyeen jäseniltä. Ja näiden materiaalien editointi alkoi heti kiertueen alkamisen jälkeen vuonna 2012.

 

Maaliskuun alussa 2013 saimme kuitenkin viestin, että entistä vokalistia, hänen omasta pyynnöstään, ei saa dokumentissä käyttää. Ei kuvaa eikä ääntä. Näin jouduimme palaamaan leikkauspöydällä alkupisteeseen.

 

Kunnioitamme toisen ihmisen pyyntöä, ja siitä syystä Anette Olzonia ei tässä dokumentissa valitettavasti nähdä.

 

Ville Lipiäinen

 

- Ohjaaja

 

 

Eli bändiä olisi ilmeisesti kiinnostanut tehdä dokumentista kattava, mutta Anette ei jostain syystä halunnut mukaan, ilmeisesti edes näkemättä mitä sieltä olisi ollut tulossa. Tätä sitten kunnioitetaan ilman sen kummempaa draamaa.

Edited by Cursarion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saatanpa olla aivan yksin mielipiteeni kanssa mutta minusta Anetten tunkeminen tuon dvd:n dokumenttiin olisi ollut kaikin puolin typerää. Kyllä, hän oli bändin virallinen jäsen tuolloin, mutta olisi se silti ollut vähän vaivaannuttavaa tässä vaiheessa hänen naamaansa katsella muiden jäsenten keskellä.

 

Mitä tulee itse dvd-pakettiin, niin huomasin tuosta listasta että normaalia "2 dvd" pakettia ei nähtävästi tule ollenkaan. Joudun siis maksamaan taas turhaan kahdesta live-cd:stä joita en tule taatusti kuuntelemaan kertaakaan. Mielestäni live-cd:n kuuntelun voi verrastaa siihen että katsoo dvd-elokuvaa niin että telkkari on kiinni ja kuulet vain äänet. Mutta jos rehellisen positiivisia ollaan, niin ensinnäkin settilista on oikeinkin mukava, ja toisekseen, olen varma että laadullisesti tuo keikka on aivan loistava nautinto (jos sitä jo kerran Hartwallilla kuvattu bootleg-dvd:nikin tarjoilee).

Dokumentti on myös varmaan ihan mielenkiintoinen, mutta se taitaa kuitenkin olla itselläni lähinnä kertakulutustavaraa. Jotenkin en vaan jaksa palata noihin dokkariosuuksiin kovin montaa kertaa, tai sitten tarvitsen niiden katselukertojen välille todella pitkän tauon.

Mutta innolla odotan pakettia, ja koska katsoin jo nyt että dvd:n julkaisupäivä osuu keskelle viikkoa, käy niin että kun paketti postiluukusta kolahtaa, se jää odottamaan perjantaita, jolloin nautin koko paketin kerralla läpi sixpackin kanssa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mitä tulee itse dvd-pakettiin, niin huomasin tuosta listasta että normaalia "2 dvd" pakettia ei nähtävästi tule ollenkaan. Joudun siis maksamaan taas turhaan kahdesta live-cd:stä joita en tule taatusti kuuntelemaan kertaakaan. Mielestäni live-cd:n kuuntelun voi verrastaa siihen että katsoo dvd-elokuvaa niin että telkkari on kiinni ja kuulet vain äänet.

Itse tuskailin ihan samaa, mutta ainakin Äxässä näkyy olevan myös pelkkä 2-dvd paketti myynnissä hintaan 25 €. Tai siis kokonaista pakettia, joka sisältää molemmat, ei ole ainakaan vielä edes tarjolla.

 

Tiedän, että kyse on pikkuasiasta, mutta valtava banaani kasvaa otsaani, mikäli intro on taltioinnista jätetty pois, kuten ainakin FB:n settilistan mukaan näyttäisi olevan. Outro on listattu, mutta intro puuttuu.

Edited by -Sentteri-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ei Floorin 104 keikkaa valitettavasti jää edes ainoaksi "hieman liioitelluksi" faktaksi tuossa tiedotteessa, vai miten pitäisi tulkia "yli 1,5 miljoonaa katsojaa 104 konsertissa"? Jos Wackenin 85000:n megakeikan jättää omaksi erikoistapauksekseen, jäisi lopuille 103 keikalle yleisöä 1,415 miljoonaa, mikä jaettuna 103:lla tekee keskiarvoksi yli 13700. Todella ison kotimaisen festarikeikan verran siis ja enemmän kuin esim. Hartwall-areenalla... Joopa joo. Ei voi pitää paikaansa, kun esim. koko Pohjois-Amerikka/Oseania/Japani -rundin ylivoimaisesti isoin sali oli muistaakseni Chicagossa, joka veti 3000-4000 henkeä, loppujen ollessa sitten lähempänä luokaa 1000-2000. Brasiliassa taisi olla joku hieman isompi keikka, mutta ei sielläkään käsittääkseni ollut edes lähelle 10000.


Tai sitten tuohon lasketaan mukaan jotain muuta, mitä en nyt heti keksi. Youtube-katselukertoja? 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse tykkään kovasti siitä, että konsertin+dokkarilevyn ja livealbumin saa kätevästi samassa paketissa, muutaman euron siinä kuitenkin säästää verrattuna erikseen hankkimiseen. Tosin ymmärrän myös sen, ettei se ole se kaikkien juttu, mutta itse tykkään hyvistä livealbumeista äärimmäisen paljon. Ja Floorin kanssahan se varmasti sitä on. Varsinkin nuo kuluneemmat biisit, kuten WIHAA ja Nemo toimivat kuitenkin liveversioina mielestäni paremmin, kunhan esityksessä on kunnon intensiteettiä tai jotain. Ja tuossa konsertissa jos missä sitä taisi löytyä.

 

Mutta joo, pikkuhiljaa voisi pistää ennakkotilaukseen.

Edited by Rantsu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen tosi tyytyväinen että tuossa on mukana myös CD-versiot. Mä ainakin haluan kuunnella Flooria myös muualla kuin kotisohvalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saatanpa olla aivan yksin mielipiteeni kanssa mutta minusta Anetten tunkeminen tuon dvd:n dokumenttiin olisi ollut kaikin puolin typerää. Kyllä, hän oli bändin virallinen jäsen tuolloin, mutta olisi se silti ollut vähän vaivaannuttavaa tässä vaiheessa hänen naamaansa katsella muiden jäsenten keskellä.

Et ole yksin... :waves:

Itse ajattelin jo etukäteen tilanteen kiusalliseksi, mikäli Anette olisi ollut mukana.

Vähän sama juttu kuin että ex-puoliso lykättäisiin nykyisen kanssa samaan videoon. Voipi olla, että sovussa on erottu ja hyvällä muistetaan, mutta inappropriate...

Hyvä näin ja innolla odottelen. :bounce:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö "Taikatalvea" ollenkaan esitetty Floor Jansenin aikaan kun sattuu tuo DVD/CD:n eka biisi sama kuin End of an Era DVD:llä??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eikö "Taikatalvea" ollenkaan esitetty Floor Jansenin aikaan kun sattuu tuo DVD/CD:n eka biisi sama kuin End of an Era DVD:llä??

Ei muistaakseni. Mikä on kyllä ihan hyvä asia omasta mielestäni. DPP rundin ensimmäinen intro (Passion of the Christ tai jotain sinnepäin) oli hyvä, mutta Finlandia ja Taikatalvi kuolettavan tylsiä.

 

edit: Ei kun hetkinen, Hartwall 2012 taisi olla Taikatalvi setissä.

Edited by Haukka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ei muistaakseni. Mikä on kyllä ihan hyvä asia omasta mielestäni. DPP rundin ensimmäinen intro (Passion of the Christ tai jotain sinnepäin) oli hyvä, mutta Finlandia ja Taikatalvi kuolettavan tylsiä.

 

edit: Ei kun hetkinen, Hartwall 2012 taisi olla Taikatalvi setissä.

Jep, Hartwallilla soitettiin. Minä kyllä tykkään Taikatalvesta intronakin, mukavan tunnelmallinen ja siirtymä Storytimeen toimii hyvin. Tosin Storytime ei, vaikka siitä nykyään jo vähän enemmän pidänkin, ole edelleenkään mielestäni niin kauhean timanttinen biisi. Mutta livenä varsinkin rullaa ihan hienosti toki.

 

Dark Chest of Wonders on kuitenkin aina toimiva aloitusbiisi, joten ei sen suhteen valittamista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsin hyvältä tuo dvd:n settilista tosiaan näyttää ja kun tänään sen katselin, ajattelin jo mielessäni että ei tuosta paketista voi saada huonoa settiä :) DCOW on tosiaan hieno avaus, ja on ilo todeta että (edelleen hyllystäni löytyvään)Hartwall Areenan keikkaan (jolla en itse ollut)verrattuna settilistassakin on juuri sopivasti vaihtelua.

Ja kyllä Taikatalvea on myös Floorin kanssa pidetty introna. Ehkä sitä ei vaan käytetty Wackenissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei millään kesän keikoilla ollu Taikatalvea, eikä minun mielestä muuallakaan Floorin aikaan paitsi Hartwallilla. Tuosta Showtime Storytimesta. Mulle oli kyllä vähän pettymys että Anette ei ole sillä mukana. Siis ymmärrän ihan täysin että olis jotenkin kornia että samassa paketissa olis kaksi eri solistia (varsinkin kun väkisin tuppaa ajattelemaan "entinen ja nykyinen", vaikka virallisesti "nykyistä" ei vielä ole). Mutta sekin tuntuu kummalta että kiertueen alkupuolesta kertovasta osasta puuttuu yksi viidesosa bändistä, ja vieläpä solisti, joka nyt väkisinkin on aika keskeinen osa bändin julkisivua...

 

No, ei se auta minunkaan kuin kunnioittaa Anetten päätöstä. Ja odottaa ensin se valmis tulos ja arvostella vasta sitten. Mutta Imaginaerum-kiertue-dvd ilman Anettea... ääh. Saan kai minä pikkusen surra jo etukäteen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anetten blogista: Hi all,

I get so many comments and questions about why I´m not participating in the upcoming NW dvd and as I´ve stated in the comments before it´s a decision I took due to me not being a part of the band anymore and therefore not having a way of controlling how my input would be in the documentary. This documentary was also not asked of me to be a part of until AFTER we split up.
Then whatever my other reasons for this decision, how things ended and so on, is nothing I´m going to talk about at this moment.
I respect your opinions in this matter but I ask of you all to respect mine too.
Thanks and enjoy the day now;=)


Aika omituista jos on alettu tehdä dokumenttia vuoden 2012 alussa mutta Anetten osallistumista siihen kysytty vasta eron jälkeen... Hä? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enkkufoorumilla jälkeen päin kysyminen selitetään järkevällä tavalla. Kun Anetten ja Nightwishin välinen sopimus irtisanottiin Anetten lähtiessä bändistä, tuntuu oikealta menettelyltä, että Anetten lupaa piti kysyä (uudestaan) eron jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No olisi kyllä aika ihmeellistä, että kamera käy ja tehdään haastatteluja eikä henkilö muka tiedä, että miksi näin tapahtuu. Anetten pisteet ei kyllä ihan hirveästi taas nouse tämän hässäkän vuoksi. Minusta olisi ollut kiva nähdä Anette dvd:llä, eihän se hänen poissaolonsa pyyhi pois sitä tosiasiaa, että hän oli bändin jäsen, vaikka mitä ilmeisimmin katuu jo koko demonauhan lähettämistäkin.

Itse dvd/bluraytä odotan nyt kuitenkin innolla, kun Floor oli sen verran vakuuttava Tuskassa, että mielelläänhän häntä katselee lisääkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmasti dokumentointi on ollut tavallaan myös itsestään selvä osa koko projektia alusta alkaen, Anetten jääminen pois ja Floorin nousu hevosen selkään vain sekoitti pakkaa kesken kaiken ja luvan kysyminen oli siksi jälkikäteen aiheellista. Kameramiesten pyöriminen ympärillä on varmasti ollut avointa puuhaa eikä mitään piilokameratouhua.

 

Miun mielestä ex-laulajilla on ollut upeat pitkät urat tässä bändissä, ja toivon näiden leidien pitävän kielensä keskellä suuta jatkossa. Tekee niin tyhmää fiilistä semmoinen draaman kaivelu jälkikäteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this