Sign in to follow this  
HooPee

Vehicle Of Spirit-DVD

241 posts in this topic

Facebookista:

 

NIGHTWISH will release a live DVD package ”Vehicle Of Spirit”
in November 2016

After touring for a year and a half throughout almost every corner of the world and leaving fans of all nationalities breathless, the time has come for NIGHTWISH to immortalize their "Endless Forms Most Beautiful World Tour 2015-2016" on DVD. Therefore, the symphonic metal visionaries are set to release their new live milestone »Vehicle Of Spirit« on November 4th, featuring not only two full concerts, but also plenty of bonus material.

"The title "Vehicle Of Spirit" came from a friend of Troy's, who after seeing our show a few years ago defined NIGHTWISH as 'A vehicle of spirit that defies category'. That beautiful description has followed us ever since, and felt like a perfect match as the DVD title," states keyboardist and songwriter Tuomas Holopainen.

Sold out arenas and spectacular shows with never before seen pyro effects, wind machines, video screens and of course NIGHTWISH's incomparable melodies are the elements that made their latest tour so unique.

Special highlights for the band have been two particular shows though: The one in London, where they not only played their hymns such as "Élan" and the majestic "The Greatest Show On Earth" to more than 12.000 fans, but also welcomed the world famous scientist Richard Dawkins live on stage with them.

Richard Dawkins´ works had a massive impact on the thematical orientation of their latest studio album ”Endless Forms Most Beautiful”. Finland's Tampere show however was a home run for the band and never before NIGHTWISH had such an immense stage production with them:

"I would say the main part of the DVD are those two shows, both Wembley and Tampere. Wembley is mentioned first due to its recognizability and legendary status. I remember the show being very special, both a goal achieved, and a starting point. The crowd was heartwarming. The presence of Richard Dawkins on stage was mind-blowing. The overall Wembley experience was a once-in-a-lifetime thrill ride!
The show in Ratina Stadion, Tampere, was a home crowd specialty (for 4/6th of the band) with the biggest stage production we've ever had. A lovely atmosphere throughout the concert, with many same faces in the front row as there were 15 years ago. Heartfelt."

When it comes to the final artwork of the DVD, NIGHTWISH decided to walk different paths this time and come up with a little alternative idea, as Tuomas explains:
"We didn`t want to include a traditional band shot for the cover, as on the previous DVD release »Showtime, Storytime«. So we started brainstorming on different options and the idea of a classic silent movie era - Hollywood visuals quickly came up. With those classic slogans the cover has a little tongue-in-cheek-touch to it, but it's still classy and eye-catching in its simplicity and originality."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa! Olin vielä molemmilla keikoilla mukana, joten pääsee fiilistelemään oikein urakalla  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan loistavaa! Kaksi kokonaista keikkaa on kaikkein täydellisin ratkaisu! Aivan varmasti menee ostoon heti kun tulee myyntiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan mahtavaa, ostoon menee mutta toivon että tulisi blu-ray.

 

Tulee. Facebookissa tuo jo näköjään korjattu DVD/Blu-Ray-paketiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upeaa! Nyt sitten alkaa malttamaton odottaminen. Hieno ratkaisu bändiltä, just mitä minäkin fanina halusin :horns::good: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On odotettu!

Julkaisun kansitaide vain on niin huono ja mitäänsanomaton kuin vain voi. Onkohan Toxic Angel tuon takana? On kyllä häneltä jonkinlainen rimanalitus, jos näin on. "Vehicle of Spirit" nimenä on myös outo. Nyt ei nimi eikä kansitaide kohtaa yhtään. Toxic Angelin tekemä biisikohtainen taide EFMB-cd:n kansilehtiseen oli aivan toisesta maailmasta. Sellaista tuon(kin) oli pitänyt olla.

Noh, sisältö tietysti( ja toivottavasti myöskin sitä kaikilta osin) on timanttia. Toivottavasti Lipiäinen on kehittynyt videoleikkaajana ja ei ole taas kerran kuvannut pelkkiä yleisösurffareita, niinkuin ST,ST:llä.

Niin, ja sitten se ei enää kiitos samaa BR-sotkua kuin edellisen julkaisun kanssa. Katsoisin niin mielellään BlueRay-versiona tällä kertaa, mutta jos on hidastettu... niin sitten ei.

All in all, kaksi kokonaista konserttia plus bonukset on mahtijuttu. Toivottavasti irtobiiseinä sitten ne kaikki, mitä ei varsinaisten konserttien seteissä kuulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava ratkaisu! Kiitos tästä. Ainoa mitä pitää enää tehdä on hankkia oikeasti se erillinen romppu-asema jotta tuosta pääsee nauttimaan. Mutta kyllä tuo kaksi kokonaista keikkaa oli ja on ainoa oikea vaihtoehto, sen sillisalaatin sijaan. YES!

Share this post


Link to post
Share on other sites

JES  Parhain ratkaisu ikinä!

Unelmani toteutui kerrankin ,aijemmin kauan sitten toivoinkin juuri Wembley + Ratina keikkoja julkaistaviksi kaikilla herkuilla sekä mausteilla  :music:

 

Vieläkun tulisi tuo Mediabook bluray +live cd setti versio ennakkotilattavaksi  NW Shoppiinkin asti,jotta saisi kaikilla herkuilla talteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sheree, kaikella kunnioituksella, ainakin minusta live-cd on niin typerä formaatti kuin olla voi. Sama kuin se että ostat dvd-leffan josta puuttuu kuva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä tapauksessa minusta live-cd:ssä on paljonkin järkeä. Vokalisti kun on vaihtunut pariin kertaan, eikä tunnetusti aikomusta ole tehdä uusintaversioita vanhoista levyistä uudella vokalistilla (ja hyvä niin), on vain mukava saada hyvälaatuinen livetallenne, missä mukana vanhempiakin kappaleita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dillinger @  Live-CD ei muuten kiinnostaisi,mutta joskus pitkillä automatkoilla (Lapin reissu tulossa) mukava kuunnella edes kun ei voi katsella..

Pääasiana ehdottomasti on et saapi 2 kokonaista upeaa keikkaa Blurayna lisäherkuilla! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtavaa, täsmälleen sitä, mitä eniten toivoin! Koko Mediabook-hoito lähtee sitten hetimiten ennakkotilaukseen.

 

Itse tykkään live-CD-formaatista todella paljon. Monissa tapauksissa yksittäiset liveversiot biiseistä ovat ko. biisien parhaita "versioita," joissa biisin tunnelma pääsee oikeuksiinsa ja bändi vetää nappisuorituksen. Ja Nightwishin tapauksessa myös laulaja-asiat vaikuttavat: mieluummin minä kuuntelen esimerkiksi lenkillä Floorin livevetoja biiseistä, kuin monia alkuperäisiä albumiversioita. Ei musiikkiesitys ja livemusiikkitallenne ole mielestäni mitenkään verrattavissa esimerkiksi mainittuun DVD/BR-leffaan, jossa audiovisuaalinen kerronta on se koko idea, kun taas näissä musiikkijutuissa myös pelkkä äänitallenne toimii itsenäisenä tuotteena, vaikka olisikin kokonaisvaltaisempi elämys kuvan kanssa; ei se ole mielestäni mitenkään mainioilta liveversioilta pois, päinvastoin. Floorin Ghost Love Score rokkaa aina nätisti kuulokkeista tai vaikkapa kajareista ilman kuvaakin... :P Tämä on toki täysin subjektiivinen näkemys, mutta kyllä live-CD:lle kannattajansa löytyvät. Ei siinä toki mitään, jos kaikkia pelkät audioversiot livebiiseistä eivät innosta, mutta itse olen myös sen formaatin suurkuluttaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rantsun kanssa täysin samaa mieltä! ST/ST on tullut kuunneltua lukemattomia kertoja autossa työmatkan aikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Aivan mahtavaa, ostoon menee mutta toivon että tulisi blu-ray.

 

Tulee. Facebookissa tuo jo näköjään korjattu DVD/Blu-Ray-paketiksi.

 

Hienoa, tyhmää jos tulisi teräväpiirto aikakautena vaan dvd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti Blu-Ray versiossa on tällä kertaa oikea nopeus. Wackenin keikka jäi ostamatta kun kuulin että se on hitusen hitaampi Blu-Raylla. Taisi olla jotain 4% hitaampi. DVD:llä ja CD:llä on oikea nopeus. Jää kyllä hyllyyn jos näin on jälleen. Kyllä nyt musiikkijulkaisussa pitää olla oikea nopeus tai se on pilalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kyllä todella tyytyväinen että kaksi kokonaista keikkaa. Tätä parempaa ratkaisua ei vois odottaakaan. Ratinan keikka siitä syystä, että siellä itse paikanpäällä ja mielestäni muutenkin hyvä keikka.  Ja Wembleyn keikkahan oli settilistaltaan hyvä; While Your Lips Are Stil Red, 7 days to the wolves, Poet and pendulum, Stargazers sekä Dawkinsin vierailu lopussa. 

Live levy on tietysti automatkoilla mukavaa, itsekin olen työmatkoilla paljon soitellut niitä. Mutta aina jos vaan mahdollisuus niin kyllä se keikka on kuvan kanssa kaikkein nautittavin, tuo showtime/storytimekin on katsottu kuvalla niin monta kertaa että siitä on tullut melkein rutiini. Tottakai livelevyäkin on tullut paljon kuunneltua, ja oma nautintohan sekin on kuunnella, vaikka ei olekaan kuvaa johon keskittyä.

 

Kansitaide hyvinkin oudokki, odotin ehkä hiukan sellaista samanlaista tuon EFMB albumin kanssa. Nyt tulee melkein mieleen että tää olisi tehty Imaginaerumille.  :)  Mutta noh sisältöhän se on kaikkien tärkeintä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa typerältä mutta:

Toivon erittäin paljon että tuleva dvd paketti ei ole tehty niin että levyt irtoilevat kotelostaan miten sattuu. Esim. se Tarjan aikaisen End of Innocence-dvd:n bonus cd:n kiinnitysmekanismi oli täysin vammainen. Hiljattain ostamassani Sabatonin dvd:ssä levyt olivat myös niin huonosti kiinni että olivat menneet rikki ja jouduin tilaamaan uuden version tilalle. DVD:n "paketoinnista" siis tosiaan toivon että ovat kunnolla kiinni. Minua ei haittaisi yhtään vaikka tulisi "digipak-mallinen" cd-kotelo tuolle julkaisulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semmonen pahvikotelo on surkea. Mielummin vaikka blu-rayssa oikea blu-ray kotelo. Showtime, Storytime ja End of an era -bluray toimii kyllä. Showtime ehkä vähemmän koska et saa alempaa levyä otta ilman ylempää? Muutenki outo kiinnitys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Aivan mahtavaa, ostoon menee mutta toivon että tulisi blu-ray.

 

Tulee. Facebookissa tuo jo näköjään korjattu DVD/Blu-Ray-paketiksi.

 

Hienoa, tyhmää jos tulisi teräväpiirto aikakautena vaan dvd.

 

Mites 4K versio?  :)  joku juliste bonuksena tuohon pakettiin olis kans hieno ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this