Shadee

Members
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender:
  Female
 1. Shadee

  Maailmankiertue 2015-2016

  Joo, oikealla puolella melko edessä oltiin. Ilmestyivät tosin vasta joskus keikan keskivaiheilla ja tönivät siinä ikuisuudelta tuntuvan ajan, mutta hävisivät sitten ennen keikan loppupuolta jonnekin. Hyvä huomio tuo Bodomin keikan pitti, en ollut yhtään varautunut koko asiaan niin hyvä ettei jalkoihin jääty.
 2. Shadee

  Hyvyysketju, osa 6.

  Melankolikon ja Dillingerin tilanne (kesä)töiden suhteen vaikuttaa samalta kuin omani. Tämän kesän olen tekemättä mitään, ja kerrankin voin todeta olevani jopa tyytyväinen tilanteeseeni. Olen ehkä kamala ja kiittämätön ihminen, kun en kesätöissä jaksanut kuukautta pidempään, mutta näin on todellakin parempi. Työ oli jotain täysin muuta kuin odotin ja olin jo valmiiksi todella poikki kevään jäljiltä, joten päätin että mie en enää tällaiseen alistu, näitä on tullut jo nähtyä tarpeeksi. Nyt on siis kesä aikaa ladata akkuja ja tehdä kaikkea kivaa, syksyllä taas jatkuu opiskelut varsin mieluisten opintojen parissa. Eipä tässä enää oikein huvita syyttää ja piiskata itseäni kesän työttömyyden takia kuten tavallisesti, välillä näinkin päin.
 3. Shadee

  Maailmankiertue 2015-2016

  Olen reilun viikon myöhässä, kun Joensuun keikasta ajattelin raapustella, mutta kun kerrankin iski inspis kirjoitella tänne niin täytyyhän se nyt hyödyntää! Toki tässä on ehtinyt mieli tasaantua ja keikan jälkeinen euforia on hälvennyt, mutta en voi unohtaa sitä hetkeä kun Shudder Before the Beautifulin ensimmäiset lausutut sanat ja sävelet kajahtivat ilmoille - olin kertakaikkiaan hullaantua totaalisesti. Ihana muisto heti keikan alusta! Viime keikasta olikin vierähtänyt miltei parisen vuotta, joten ihmekös tuo. Keikka oli yhtä juhlaa ja show upea, mitä nyt settilistaa olisi voinut viilata, kuten monet muutkin ovat jo todenneet. Amaranth oli kuitenkin ainoa biisi, joka oikeasti ärsytti. Olisin mieluummin kuullut vaikka jopa Nemon siinä tilalla. Ainoan ikävämmän muiston aiheuttivat yllättäen minua varmaankin tuplasti vanhemmat leidit, jotka kesken keikan aikoivat ängetä ohitsemme kohti eturiviä. Töniminen ja tyrkkiminen alkoi todella tympiä, varsinkin kun yritti itse keskittyä musiikista nauttimiseen. Nuorisollako ei muka ole käytöstapoja? No, onneksi tilanne meni lopulta ohi, ja kyllähän näitä aina joukkoon mahtuu, se on toki tullut tässä vuosien saatossa huomattua. Olisi silti tehnyt mieli pitää pieni oppituokio näille leideille käytöstavoista, mikäli ei olisi ollut parempaakin tekemistä siinä. :wink: Muutoin Laulurinteen keikka oli huikea, ja oli todella hienoa nähdä muut esiintyvät bändit ensimmäistä kertaa. Tällä hetkellä Espoon keikka kutkuttelee, kun laiva jäi välistä, enkä ole Tampereellekaan menossa. Tekisi niin mieli ostaa liput!
 4. Shadee

  Vitutusketju

  ^ Voihan autokoulu sentään, ei nimittäin mennyt inssi tänään läpi ei ja sekös se päähän ottaa. Prkl
 5. Shadee

  Kysy tyhmiä 8.0

  Menköösä meikäläisen hiustenvärin piikkiin tämä sitten tällä kertaa, vaan kiitoksii kovasti avusta, josta ei ilmeisesti ollut liikaa vaivaa.
 6. Shadee

  Kysy tyhmiä 8.0

  Liekkö täällä latinan taitajia ja Sparzanzan kuuntelijoita? Yhtyeen uusimmalta levyltä löytyypi latinankielinen biisi, Ad Viventes, ja minua alkoi vaivata kun en tiedä mitä tuo biisin nimi tarkoittaa. Vai tarkoittaako se mitään, luulisi ainakin? Nettiäkin koitin kyllä kaivella, mutta tuloksetta. Ei siis joku sattuisi tietämään ja sivistäisi minuu?
 7. Shadee

  ylioppilaskirjoitukset

  Täällä lähti myös ruotsi E:nä, tavoitteet oli L:ssä, joten jäi se(kin) saavuttamatta. Biologiasta taitanee tulla M, 36 pistettä, eli ei kovin vahvasti lääkis mielessä pitäen, kun kemian ja fysiikakin kirjoittaminen vielä harkinnan alla... Apua, alkoipa ahistaa. Terveystiedon arvosanaan E oon kyllä tyytyväinen, mutta tiedä sitten teenkö sillä yhtään mitään. Saas nähä sitten mitä marraskuun lopulliset tulokset ja ensi kevät tuovat tullessaan.
 8. Shadee

  Triviaalit kysymykset ja kommentit

  ^En tiedä varmaksi, mutta en usko että PC:lle löytyy koko peliä. Homma toimii Playstation 3:lla, jonka voi yhdistää internettiin. Internetyhteys vaaditaan, jos haluaa päästä Singstoreen, eli sinne kauppaan kattelemaan ja ostelemaan uusia lauluja. Muuten ei siinä sen kummempia, maksun suoritettua ostokset latautuvat, ja ne tallentuvat ilmeisesti konsolin itsensä muistiin, ja ilmestyvät normaaliin Singstar-pelin biisivalikkoon mukaan (pelasi mitä Singstar-peliä tahansa, niin ovat mukana valikossa) ja siellä pysyvät .
 9. Shadee

  Arvaa mikä biisi?-peli

  Varmaankin Higher Than Hope? : the pain ain`t hurting me But the love that I feel When you hold me near Sikäli kun oli, niin seuraavaa: Luokseni tulivat eräs hahmo Imaginaerumilta ja eräs toinen hahmo Wishmasterilta.
 10. Shadee

  Festarikesä 2012

  Selvä, kiitoksia tästä tiedosta. Se kyllä totta, että Black-teema vie oman tilansa, vaikka tokihan sinne sitten niitä muitakin biisejä mahtuu myös jonkin verran. Siinä taitaa sitten käydä niin ettei auta kuin toivoa parasta!
 11. Shadee

  Triviaalit kysymykset ja kommentit

  Teinpäs hauskan löydön katsellessani Singstarin/PS3 nettikaupasta ladattavia (ostettavia) biisejä, ja Storytimehan se siellä! En voinut vastustaa kiusausta, pakkohan se oli ostaa, vaikkei minulle välttämättä laulun lahjaa ole suotu . Jännä kuitenkin tuo, kun itellä oli joku (outo) käsitys aiemmin että NW:n biisejä tuskin tulee noihin peleihin. Nyt vaan sitten laulajaa leikkimään ja Storytimea vetämään
 12. Shadee

  Festarikesä 2012

  ^Näyttääpä vallan hyvältä tuo! Varsinkin noista muista biiseistä erityisesti Fuel kyllä olisi mahtavaa nähdä livenä, se kun on kolahtanut jo aika pikkutyttönä itselle. Mutta sen piti kysymäni teiltä kokeneimmilta Metallica-konkareilta, jotka enemmän näistä settilistoistakin tiedätte, että onko miten mahdotonta että soittasivat Orionin? Vai soittavatko sitä harvakseltaan vaivai? King Nothing oli kauan suosikkibiisejäni, ja halunnut sen myös nähdä livenä, tosin en tiedä senkään mahdollisuudesta tulla settiin. Vai onko biisien tuleminen sitten vaihtelevaa, miltei sattumankauppaa? Haha, vai liekkö nämä sitten jotain itsestäänselvyyksiä, jotka tulisi tietää?
 13. Shadee

  Nightmail

  No johan on, mitähän tuossa meni väärin kun mielestäni linkitin ihan normisti? Hyvä kuitenkin, että se on saatu toimimaan! Anteeksi offi, mutta tuo jäi hieman vaivaamaan
 14. Shadee

  Festarikesä 2012

  Oijoi, Hardcore Superstar tulee myös esiintymään Sonisphereen, eli nyt siellä on bändin verran lisää mielenkiintoista kuultavaa ja katsottavaa! Tähän mennessä kun on itteeni kiinnostanut siellä vaan Metallica ja Amorphis, niin tämä on mielestäni mukava lisä esiintyjäkattaukseen, toki lippu on kuitenkin hankittuna ollut jo hyvän aikaa. Eikä tuonne muuten olekaan enää tolkuttomasti aikaakaan.
 15. Shadee

  Nightmail

  Jonkin aikaa kaivattuja vastauksia on nyt sitten tullut Nightmailiin. Olihan noita ihan mukava lueskella, tosin jäin ihmettelemään miksi Emppu ei ollut vastaillut ollenkaan, viimeksi kun ainakin sai hymyillä niille vastauksille, niin olisi nytkin ollut mukava