Mari

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Location:
  Finland
 1. Mari

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Mä myös pidin kovasti keikasta. Permannolla oltiin, näin hyvin ja tunnelma ainakin siinä missä itse olin, oli mahtava! Äänentoisto ei ollut paras mahdollinen, mutta on sitä pahempiakin kuultu. Matkan alku sai jännittäviä piirteitä, kun juututtiin pahaan ruuhkaan ja myöhästyttiin Euroopalta! Meinattiinpa myöhästyä vielä Stariltakin, mutta viime minuutilla päästiin laivaan! Huh! Omalla kohdalla Tallinkin kuljetus konserttipaikalle ja sieltä takaisin laivalle toimi hyvin. Ainut hauska kohta oli, kun ystävän kanssa tajusimme, että korvatulpat jäi kotiin ja yritettiin etsiä niitä. Ei löytynyt ja kun joltain paitamyyntipaikalta niitä kysyttiin, myyjät meinas tikahtua nauruun. Hullut on menossa konserttiin ja haluaa korvatulpat ettei kuule... Kaikenkaikkiaan hyvä reissu!
 2. Mari

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Mahtavaa, nyt liput hommattu Tallinnaan, Lahteen ja Helsinkiin! Kun vaan malttaisi vähän vielä odottaa..
 3. Mari

  Maailmankiertue 2015-2016

  Nyt tuli ostettua liput Himokselle . Olin jo päättänyt, että en mee, kun sille rahalle oli muutama muukin sijoituskohde, mutta pakkohan se oli. Ei vaan pystyny. Toivon niin kovasti, että siellä joitain uusia biisejä (siis vanhoja, mutta uusia Floorille..öhöm, Slaying the dreamer, öhöm..) tuon 20-vuotisjuhlan kunniaksi.
 4. Nyt on pakko kommentoida, että niin kovasti haluaisin nähdä Slaying the dreamerin Floorin laulamana. Jospa vaikka Himoksella Huhuu? Parit pikku örinätkin siihen sopisi.
 5. Mä niin kaipaan niitä "entisaikojen" aprillipiloja. Miksi niitä ei enää ole..?
 6. Mari

  Maailmankiertue 2015-2016

  Se oli kyllä loistohetki! Mutta muistatko missä biisissä se tapahtui? Keikan loppupuolella, mutta... Olis kiva bongata joltain videolta vielä se! EDIT: Hitto, mun quote jäi johonkin matkan varrelle! Oli tarkoitettu kommetti yläpuolelle olevalle Rantsulle!
 7. Mari

  Maailmankiertue 2015-2016

  Oli niin hyvä keikka! Ei tosin munkaan asteikolla ihan paras, mutta erittäin hyvä. TPaTP ja 7DttW , ne oli mulle keikan kohokohdat . Stargazerin ajan hymyilin niin, että poskilihakset oli kovilla. Floor on vaan niin mahtava! Harmittavasti vaan Yours is an empty hopessa ne Floorin mahtavat örinät hukkui muun musiikin ja Marcon laulun alle. Visuaalisti Nightwish on kyllä ihan kärkikastia. Ja nyt on pakko hehkuttaa Emppua. Tyyppi ei pidä melua itsestään, mutta huomioi koko ajan yleisöä todella hyvin. Siitä oikein hehkuu, että on tullut viihdyttämään yleisöä. MAHTAVAA EMPPU!
 8. Mari

  Maailmankiertue 2015-2016

  Jep, mullakin liput permannolle Baronalle ja sitä ennen Tampere! Siellä nähdään! Mä olin jo niin pettynyt, kun näytti etten pääse kuin Tampereelle, muihin Suomi-keikkoihin ei aikataulut sopineet - onneksi tuli tuo Barona!!
 9. Mari

  Maailmankiertue 2015-2016

  Niin upea tuo Poet.. Mun lempparibiisejä muutenkin ja itkeähän siinä muutamaan kertaan piti.. Floor :wub: Edit. kannattaiskohan opetella lukemaan, ennenkuin postaa. Poet on kuitenkin upea, eikä urea... Hih.
 10. Mari

  Endless Forms Most Beautiful

  Wow. Helsingin sanomien sivuilla tuo Shudder Before The Beautiful tosiaan ennakkokuuntelussa. Pakkohan se oli. Voi taivas. Tää oli aivan ehdottomasti näistä uusista kappaleista mulle se, joka iski lujaa ja heti. Ei mitenkään herkistelybiisi, mutta kyyneleet vaan valu, iho kananlihalla ja oih.. pakko kuunnella vielä pari kertaa lisää.. Jotenkin biisi tuo mieleen The Poet and the Pendulumin. Ja Master Passion Greedin... Olen rakastunut. :wub:
 11. Mari

  Endless Forms Most Beautiful

  Pitää minunkin pitkästä aikaa tulla tänne hehkuttamaan. Ekalla kuuntelulla Élan meni mullakin hiukkasen ohi, oli ihan jees, mutta mitenkään erityisesti sykähdyttänyt. Nyt useamman kuuntelukerran jälkeen on iskenyt ja kovaa. Floorin herkkä ääni on kuin hunajaa, biisi on ihanan hmmm... toiveikas (voikohan niin sanoa). TÄysin olen myyty tuolle sinkkubiisille. Ja Sagan, se tuo mulle todellakin mieleen Oceanbornin aikaisen tuotannon. Pidän siitäkin paljon, mutta Élan on se, joka on suosikki. Kun nyt vaan osais olla kuuntelematta liikaa noita, ennenkuin levy ilmestyy. Kolmen edellisen levyn kanssa on käynyt juuri niin, että sitten kun levy ilmestyy, sinkkubiisi on jo kulutettu puhki...
 12. Mari

  Anette Olzon

  Ylex oli Uuden musiikin iltavuorossa soittanut 10.12.2013 Anetten tulevalta levyltä Falling-biisin. Tässä linkki ja biisi alkaa kohdasta 11.40 http://areena.yle.fi/radio/2092952 EDIT: Anettes first song Falling is out now!!
 13. Mari

  Vitutusketju

  Jos olisin joku muu kuin minä, seuraava saattaisi jopa naurattaa. Vaan nyt ei naurata, edes hymyä ei tule. Viikon kestänyt aivan järjetön flunssa. Yskin niin paljon, että oksennus tulee muutaman kerran päivässä pelkästään niistä rajuista yskänpuuskista. Kuumetta ei sentään ole, mutta muuten aivan he*****llinen olo. No, tämä yksistään OLISI riittänyt. Mutta ei. Mahatauti. Ihan vetenä tulee kaikki. No, kuvitelkaapa yhdistelmä ripuli + kovat yskänpuuskat... Juu. Ei oo kivaa. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan... *hakkaa päätä seinään*
 14. Mari

  Vilttiketju wanhuksille

  Kai se minunkin on syytä itseni tänne topiikkiin tunkea. Ikää on hmmm.... 10 vuotta enemmän kuin alwahlalla.... Seuraava vuosikymmen uhkaavasti lähenee. Oma äitini kun oli ikäiseni, niin häpesin kun se oli NIIN vanha. Voi voi...
 15. Mari

  Showtime, Storytime

  Mullekin tuli paketti. Katsomaan en vielä oo ehtinyt, mutta CD:ltä keikan kuunnellut muun ohjelman ohessa. Josko sitä huomenna ehtisi katsomaankin asti!