Rhapsody

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About Rhapsody

 • Birthday 12/13/1976

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  Lappeenranta
 1. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Minä ymmärsin, että Floorille tuli blackout laulun sanojen kanssa ja siksi lakkasi laulamasta. Jos oikeasti meni ääni, niin ei sitä ainakaan loppulaulussa kuullut.
 2. Rhapsody

  Nightwish mediassa V

  Hall of Fame -paikka on kyllä hieno juttu ja täysin ansaittu.
 3. Rhapsody

  Tuomas

  Tuomas vierailee Helsingin kirjamessuilla lokakuun lopulla. Don Rosakin näyttäisi olevan paikalla torstaina 25.10. - liittyyhän hänkin Tuomakseen jollain lailla
 4. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Ajattelin keikan aikana ääneen miehelle tätä samaa, että eikös se lakikin sano, ettei päihtyneelle saa myydä... Siinä voisi moni baari kyllä tehdä konkurssin aika äkkiä. Ihmettelen myös, että joku viitsii maksaa lipusta sen noin 70-80 euroa ja sitten olla keikalla siinä kunnossa, että tuskin kovin paljon tapahtumasta muistaa. Sieltä lavan edestä kyllä poistettiin pari känniääliötä aika tehokkaasti, mutta siinä tietysti oli järkkäritkin aika lähellä. Itse seisoskelin toisessa rivissä anniskelualueen puolella ja yllätyin miten rauhassa sai keikkaa katsella - ei ollut tuuppijoita eikä kaljat lentäneet niskaan.
 5. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Se olisi sitten Nightwishin keikka nro 13 takana. Settilista oli käytännössä ihan timanttia, bändi jälleen kerran iskussa, vierailijat lavalla kivoja yllätyksiä ja show kaikin puolin näyttävä. Floor on kyllä aivan huikea laulaja ja esiintyjä. Bändillä näyttää muutenkin olevan hauskaa lavalla ja sitä on kiva katsoa. Tapahtuman facebook-sivulla oli paljon valituksia äänentoistosta, että ei kuulunut kunnolla, mutta ainakin siihen toiseen riviin oli ääntä ihan riittävästi omaan makuun. Joulukuussa sitten Helsinkiin, settilista näyttää varmaan suht samalta, mutta kyllähän noita vanhoja biisejä kuuntelee ihan mielellään. Beast in Black oli hyvä, Niskalaukauksesta en niin välittänyt. Fanituotepisteessä olisi ollut kyllä roimasti parantamisen varaa, jonottaminen kesti ikuisuuden ja sitten kun vielä aletaan sovittaa koko tuotevalikoima suunnilleen läpi, niin meinasi vähän tunteet kuumeta. Pitäisi olla enemmän myyntipisteitä, enemmän myyjiä ja selkeät jonot. No, puolen tunnin jonotuksen jälkeen ymmärsin vaihtaa toiseen jonoon, joka veti ja sain tuhlattua rahat. Pois lähteminen Mukkulasta oli yhtä helppoa kuin pari vuotta sitten Himokselta eli liikenne täysin tukossa ja tunnin verran varmaan kesti, että pääsi tien päälle ja ajelemaan kotiin.
 6. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Tuolla tapahtuman nettisivulla ainakin sanotaan, että Koiviston Autolla olisi jotain non-stop-kuljetuksia keskustasta tapahtumapaikalle. Itsekin tulen toiselta paikkakunnalta autolla ja mietin, että saako auton helpommin keskustaan ja sitten puksuttelee bussilla paikalle vai mitä sitä tekee.
 7. Rhapsody

  Nightwish mediassa V

  Kai Hahdon haastattelu Iltalehdessä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201807012201047245_vd.shtml
 8. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Nyt on liput sitten Lahteen heinäkuussa ja Helsinkiin joulukuussa. Toivottavasti ei tule kahta identtistä keikkaa...vaikka kyllähän niitä vanhoja biisejä ihan mielellään kuuntelee useampaankin otteeseen, kun ei niitä kauheasti ole minun keikkareissuille osunut.
 9. Rhapsody

  Endless Forms Most Beautiful

  Ahmin tuon kirjan viikonlopun aikana, kun ei vaan malttanut laskea alas. Eli tykkäsin kovasti, paljon kuvia ja haastatteluissa kaikenlaisia ihmisiä, joita bändin ympärillä hääräilee.
 10. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Kyllähän tuo kokoelman ykköslevy aika surkea on, että jos olisi itse saanut valita parhaat biisit, niin olisi näyttänyt ihan erilaiselta. Mutta enpä usko, että ostaisin kokoelmaa sittenkään, vaikka olisi kuinka timanttisia kappaleita; mieluummin kuuntelen ihan oikeat albumit. Ehkä tuo palvelee sellaisia kuulijoita, joille Nightwish on vähän vieraampi. Kakkoslevyllä on kyllä joitain biisejä, joita olisi kiva kuulla Floorin vetämänä keikalla - eiköhän jotain kuullakin.
 11. Rhapsody

  Nightwish mediassa V

  Voi jättää, koska tuo kappale kuulosti paljon paremmalta Floorin kanssa ainakin Lappeenrannassa Mutta ihan kiva, jos ei koko loppuelämää tarvitse vihanpitoa jatkaa.
 12. Rhapsody

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Kaksi kappaletta lippuja hommattu Kiva kun on suht lyhyen ajomatkan päässä, niin ei tarvitse majoitusta buukata.
 13. Rhapsody

  Nightwish mediassa V

  Lahti on siis ihan oma keikka eikä mikään festariveto, eikö? Tuleekohan noita Suomen keikkoja lisää; olisi vähän erikoista, että tehdään juhlakiertue ja kotimaassa olisi vain nuo kaksi mahdollisuutta nähdä bändiä.
 14. Rhapsody

  Marcosta julkaistaan kirja lokakuussa 2017

  Kirja oli tipahtanut eilen postiluukusta ja tulikin sitten luettua se saman tien läpi. Ihan mielenkiintoinen opus eikä siinä paljon asioita kaunisteltu, vaikutti hyvin rehelliseltä tekstiltä.
 15. Rhapsody

  Hyvää Joulua Kaikille ja Onnea Tuomakselle!

  Hyvää syntymäpäivää Tuomakselle ja oikein mukavaa joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta kaikille forumilaisille!