Elaith

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elaith

 • Birthday 05/30/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  FairyGenderLand
 • Interests
  Capoeira, guitar
 1. Hyvää syntymäpäivää ja paljon onnea

  Y.

 2. Elaith

  Elokuvat 2.0

  Avatar iski allekirjoittaneeseen visuaalisesti todella hyvin. Uskomattoman näköinen, todella upeasti luotu maailma. ...harmi vain, että se juoni on oikeasti niin huttua ihan liian monelta aspektilta, ellei sitten ole kliseisien, vahingollisella tavallakin stereotypioivien, ym. vastaavaa elokuvien ystävä... Tosin isolla ruudullehan ei kalliiden maksujen takia kannata *juonellisia* (tai muuten joku pointti) elokuvia mennä katsomaankaan, vaan kokemaan tuollaisia visuaalisia elämyksiä, sillä juonellisissa jostain syystä harvemmin esiintyy tai tarvitsee sitä huippuluokan visuaalisuutta. Ihanaa aistitykitystä. PS. en malta odottaa tuota pidennettyä seksikohtausta. Tulee mieleen eräs vanha Myrkky-lehdessä ollut pilakuva Calvin&Hobbes -sarjakuvasta (Lassi&Leevi), jossa osallisina olivat Calvin, Hobbes ja kaverinsa Susie Derkins...
 3. Oikein hyvää Joulua

  Y.

 4. Elaith

  Vitutusketju

  Syksyn viimeinen koulutyö ketuttaa. Opintopisteitä olisi jaossa todella sievoinen kassa, mutta aikaa palauttaa vain pari päivää ja motivaatio nollissa. Yyh...
 5. Elaith

  Nightwishin ihmiset

  Ajattelin vastata vähän tylsästi, mutta ehkä tällainen tiivistyskin sopii tänne. Bändin jäsenet ovat ihmisiä, jotka ovat ammattinsa puolesta sotkeutuneet julkisuuteen ja siihen myllerrykseen mitä siitä seuraa. Ihmisiä siinä missä me kaikki muutkin, niin hyvässä kuin pahassakin. Tai sitten sateenkaaren kaikissa väreissä.
 6. Elaith

  Yleistopic 6.0

  Tuosta enkkupuolesta, näkökulmakysymys. Anteeksi nyt, mutta oma näkemykseni on aina ollut se, että siellä puolella on ne korkeimmat huiput ja ne matalimmat kuralätäköt. Siis keskustelujen tason ja merkityksellisyyden suhteen. Mutta näkemykset on yksilöllisiä. Ehkä olen vain aina viihtynyt enemmän siinä eläväisessä joukossa, vaikka aika kökköä draamaa siellä on ollutkin. Siitä draamasta voi pysytellä tietty erossa, suositeltavaa. Itse taas näkisin, että tämä suomenkielinen palsta on jostain syystä hiljentynyt jo ajat sitten. Jokainen yhteisö tarvitsee aktiivisen ydinjoukon, jonka ympärille rakentuu kaikki muu. Jotenkin täällä sellainen ydinjoukko on joko hiljentynyt tai jossain määrin jo hävinnytkin. Hyvin hiljainen lankkuhan tämä nykyään on. Uutta puhtia peliin vaan.
 7. Elaith

  Hyvyysketju, osa 6.

  Luin "vauva", mutta onneksi olkoon hauvastakin!
 8. Elaith

  Yleistopic 6.0

  Moi moi siulle ja kaikille muillekin! <3 :waves:
 9. Elaith

  Loudness War

  Tämän ongelma taas on se, että kannettavan mp3-soittimen vakiokäyttäjänä en missään nimessä käyttäisi kuulokkeisiin kolminumeroista summaa. Soitin on käytössä päivästä toiseen ja kulkee mukana kaikessa rynyämisessä. Se menee päivän aikana useita kertoja laukkuun ja tulee laukusta ulos, sekä pyörii korvissa ollessa ja taskussa tms. matkustaessa. Jatkuvassa päivittäisessä rasituksessa kuulokkeiden elinaika ei voi olla hirveän pitkä ja muutama kerta on tullut kiroiltua kun on hankkinut vähän kalliimmat kuulokkeet, jotka ovat 4-8kkn päästä menossa jo epäkuntoon. Olen oikeastaan yllättynyt kuinka pitkään tämän hetkiset halpiskuulokkeeni ovat kestäneet. Julkisessa päiväkäytössä en myöskään halua käyttää muuta kuin nappikuulokkeita, eli kalliimmat luurikuulokkeet ovat saman tien pois kysymyksestä. Kotona minulla sellaiset kyllä on, kotikäyttöön (kerrostalo, jne.). Olen tietoinen kyllä kannettavan huonosta äänenlaadusta hifiin verrattuna, mutta se ei oikeastaan haittaa kovin isolla tasolla. En toisaalta ole kovin iso nipottaja näiden suhteen.
 10. Elaith

  Vitutusketju

  Vituttaa. Miksi en saa suutani auki silloin kun pitäisi? Vitun v ja sen sikiöt...
 11. Elaith

  Hauskat sivut Vol. 2

  Cachaça on petollista..
 12. Elaith

  Festarit 2009

  Liekkikuviota vaan hihaan ja avot.
 13. Elaith

  Tyttöjen juttuja

  Tätä kyllä vähän epäilin ja ihmettelinkin, en vain ole koskaan tutkaillut e-pilleripakettia. Muissa hormonivalmisteissa mainitaan samat asiat käyttöohjeissa. Eli ehkä kysymys oli sittenkin alkujaan siitä, että ihmiset ei lue käyttöohjeita.
 14. Elaith

  Tyttöjen juttuja

  Njoo, hormoneiden kanssa ei ihan aina kannattaisi lähteä leikkimään, ellei ole syytä. En sit tiedä e-pillereistä, niiden nimeen kun vannotaan monilla tahoilla. Hedelmättömyyshän on tätä nykyä myös lisääntynyt aika rutkastikin. Ei tietty ole mitään selkeää korrellaatiota osoitettu, mutta muistaakseni nousun alkukohdat osuvat karkeasti samaan aikaframeen e-pillereiden markkinoille tulon kanssa. Toisaalta myös miesten nesteiden laatu on heikentynyt ja arvioiden kohteena on ollut mm. lisääntyneet vieraskemikaalipitoisuudet elinympäristössämme (muovista tulevat, ym.). Se, että hormonihoidoista tulevia oireita ei muka voitaisi suoraan johtaa hormonivalmisteisiin kuulostaa aika tuubalta. E-pilleriteollisuus on varmasti aika mittavaa ja vaikutusvaltaista... Nimittäin kyllä ainakin muissa kohderyhmissä, joissa eri (nais- tai mies-) hormonivalmisteita käytetään muihinkin tarkoituksiin kuin vain ehkäisyyn, nuo sivuvaikutukset on ihan hyvin tiedossa.