unforgiven

Members
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About unforgiven

 • Birthday 01/16/1989

Other Info

 • Your real name
  Johanna

Contact Methods

 • Website URL
  http://unski.pulu.org/onki/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  Hellsinki, Finland

Nightwish

 • Favourite Song
  Sacrament of Wilderness
 1. unforgiven

  Yleistopic 7.0

  Vau Jarmo, onnea! Mahtavaa työtä teet. Herrajjestas kun säikähdin, että foorumi on kadonnut, kun en muistanut osoitetta. Osoite olikin näemmä muuttunut sitten viimenäkemän.
 2. unforgiven

  Nightwish mediassa V

  Olipas mukava juttu, ja ei ainakaan vaientanut omaa vaelluskuumetta.
 3. unforgiven

  Yleistopic 7.0

  Itse valitsin koulutuspaikkani kiinnostavuuden, työnäkymien ja palkkauksen kompromissina. Ei harmita. Paitsi välillä tekee mieli opiskella vielä joku toinen tutkinto, että aukenisi lisää sektoreita joilla työskennellä, koska välillä kyllä kypsyttää tän alan ihmiset, jakautuneisuus ja ihmeellinen soutu ja huopaus. Mutta töitä on, vaikka enpä itsekään vielä valmistumisen jälkeen ole vakituisessa työsuhteessa... Toisaalta, en välttämättä haluaisikaan. Välillä tulee tietenkin haikailtua niiden epärealististen unelmien perään, mutta ehkä joskus niitä voi kokeilla "harrastaa". Ehkä.
 4. unforgiven

  Vitutusketju

  Otan osaa, Dillinger. Voimia vaikeisiin aikoihin. Pelolla odotan sitä, kun omista vanhemmista aika jättää - toivottavasti niin ei käy liian pian, vaikka ikää alkaa jo ollakin.
 5. unforgiven

  Vehicle Of Spirit-DVD

  Kaipa sitä voisi hipsiä sinne Bäkkäriin katsomaan, millainen keikka sieltä tulee Saa nykäistä hihasta jos tunnistaa!
 6. unforgiven

  Vehicle Of Spirit-DVD

  Melkein naapurissa, vois siis tulla ja varautua perjantain etäpäivään Toivoinkin että jotain tällaista tulee. Meillä ehkä on jo tv tuolloin, mutta ei meillä mitään dvd-soitinta ole tietenkään.
 7. unforgiven

  Vehicle Of Spirit-DVD

  Tuleekohan tästä setistä jotain faninäytöstä? Ei välttämättä tule dvd:tä tai muutakaan levyä hommattua, kun ei ole vielä edes töllöä mistä katsoa, eikä taida missään tietovempeleessä olla edes levysoittimia enää.
 8. unforgiven

  Vilttiketju wanhuksille

  Mie luen melkein kaiken, mutta sitä on tullut niin "vanhaksi" ettei jaksa keksiä mitään sanottavaa ;_;
 9. unforgiven

  Mahtava bändi? Suosittele täällä

  Näköjään hyvät bändit ovat loppuneet maailmasta, kun edellinen postaus on yli vuoden takaa Mutta älkää huoliko! Törmäsin TV:n kautta helsinkinläiseen Octopie-bändiin. Soittavat psykedeelistä progerokkia ja mieleen ainakin minun rajoittuneella otannallani tulevat välillä mieleen Pink Floyd, Flower Kings ja Queen. Sekä parissa jännemmässä laulukohdassa Jack Blackin Tenacious D. He julkaisivat ensimmäisen(?) kokopitkänsä The Adventure of Harry and Walrus Kane melko vasta ja nauttivat ilmeisen hyvästä vastaanotosta. Täältä voi kuunnella koko levyn. Minulla tämä on soinut kohta yli kuukauden lähes päivittäin. Tosi hyvää ja monipuolista musiikkia.
 10. unforgiven

  Nightwish mediassa V

  http://yle.fi/uutiset/nightwishin_tosifani_tatuoi_kiteen_vaakunan_kasivarteensa_ja_kuvaa_kannykalla_dokumenttia/8446932 Yle etsii dokumenttiin suomalaista Nightwish-fania, joka on seurannut bändin uraa alusta saakka.
 11. unforgiven

  Maailmankiertue 2015-2016

  Harmittaa, kun en ollut ajoissa liikkeellä Baronan lippujen kanssa. Olen muutenkin viikonlopun pk-seudulla, joten olisi ollut melko helppoa tulla keikalle! ;_;
 12. unforgiven

  Kysy tyhmiä 8.0

  Olen erittäin skeptinen kaikkea mahdollista ravinnepurkkia kohtaan, joilla luvataan nopeampaa hiusten kasvua. Lähinnä voi tutkia, mitä ravintoaineita tai vitamiineja hiusten (ja kynsien ja muiden karvojen siinä sivussa) kasvu kaipaa ja koettaa siihen nähden tarjota optimaalista ruokavaliota, mikä voi vaikuttaa ainakin kasvun laatuun. Nopeudesta en tiedä. Itse "uskon" D-vitamiiniin ja biotiiniin. Ainakin vahvoina kasvoivat kynnet joskus, kun biotiinia vetäisin kuurin. Ja en tiedä mikä oli Espanjan-vaihdossa taikasana, mutta minulla ei ole ikinä ollut niin vahvat kynnet kuin siellä. Pitkät ja lähes katkeamattomat. Jos näkyi kynsissä, niin kai se näkyi hiuksissakin. Ainakin nyt muutaman kuukauden kotimaassa olon jälkeen tuntuu, että hiuksia on lähtenyt paljon. Aurinkoa ja öljyjä ainakin tuli nautittua siellä enemmän kuin muuten.
 13. unforgiven

  Maailmankiertue 2015-2016

  Minusta tuo Wishmaster-veto kuulosti kyllä todella oudolta, mutta voi olla etten vain ole tottunut Floorin tyyliin vetää sitä. Ehkä parani loppua kohden, mutta mielenkiintoni laimeni Starbreeze-säkeen kohdalla. Tuntui, että sävelkorkeus vaihteli todella paljon ja menovettä ei oikein bändillä riittänyt. Pitänee katsoa huomenissa uusiksi. Ihan mieletöntä kyllä että bändi on vetämässä noin älyttömälle yleisölle ja tuossa GLS:ssä yleisöstä kuvatut pätkät ovat kyllä niin täynnä rakkautta, että! Huikeaa.
 14. unforgiven

  Hyvyysketju, osa 6.

  Mielettömän huippu (pitkä) viikonloppu Kainuussa takana. Mökkeilyä toisen puoliskon suvun mökillä sekä kalastusta Hossan kirkkailla lammilla. Hossa kyllä on yksi Suomen parhaita paikkoja ja porukkaakaan ei ollut liikaa näin syyskeleillä. Ah! Graduun liittyvä laboratoriotyökin etenee. Lisäapuna on englantilainen vaihto-opiskelija, joka tekee muutaman kuukauden hommia minun kanssani ja on kyllä hanskannut hommat nopeasti. Meillä synkkaa hyvin, joten on kyllä paljon hauskempaa tuo labratyöskentely kuin mitä se olisi yksin vääntäessä... Nopeudesta puhumattakaan.
 15. unforgiven

  Vitutusketju

  Ikävää, että sinulla tämä tilanne jatkuu. En ole vielä joutunut vakavissani työttömyystoimistolla asioimaan (saa nähdä tuleeko eteen valmistumisen jälkeen), mutta selaan aktiivisesti työmahdollisuuksia ja joskus tuntuu siltä että paikkoja löytyy melkein paremmin itse selaamalla pitkin nettiä kuin työnhakupalveluiden kautta... Työkkärin kautta pääsee yrityksiin, jotka hakevat juurikin tuellista työvoimaa ja heittävät tukityöllistetyt pois kun aika loppuu tai jotain. Voin tietty olla väärässäkin. En tiedä tämän foorumin ulkopuolelta, millaisista asioista pidät, mutta olisiko mistään kotoisin lähteä vähäksi aikaa johonkin "pois"? Tyyliin vaeltamaan, retriittiin (ei kai niissä ole pakko olla uskonnollinen), Lappiin revontulivahdiksi tai jotain, missä saisi olla rauhassa ilman ulkopuolisia vaatimuksia ja vähän aikaa poissa masentavimmista ympyröistä ja haamuilevista velvollsuuksista. Jotain, mikä ei vaadi isoja kasoja (tai ollenkaan) rahaa. Tai vaikka halpalennot johonkin Espanjaan, missä eläminen on halvempaa. Kuorolaulannankin sanotaan olevan terveellistä, kun pääsee resonoimaan kanssaihmisten kanssa. Tiedä häntä sitten. Kuulostipa hämärältä tämä viesti, mutta itsellä ainakin on polttava halu päästä pohjoiseen rauhaan kiireisestä etelästä, vaikka vain Kuopiossa saakka olenkin. Joskus olen myös vakavissani miettinyt elämyksen kannalta jotain Valamon retriittiä kauniissa ympäristössä. Siitäpä nämä ehdotelmat tulivatkin.