Mary

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mary

 • Birthday 04/16/1982

Other Info

 • Your real name
  Marjo Yli-Kahila

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ohhoh, tää on taas niin tätä , alkukevättä nimittäin... Juu, tsemppiä vaan Marcolle.
 2. Mary

  Nightwish mediassa IV

  Ah hah haa! Olipa osuva vertaus, tämä Mrs. Miller... vaikka Tarjasta pidänkin. *reps*
 3. Mary

  Nightwish - Keikat part IV

  Pyydän nöyrästi anteeksi, että en ole selaillut näitä topikkeja kovinkaan paljon läpi, ennen kuin kuulutan omaa asiaani: Jos jollain on myynnissä lippu Hartwallille, niin olisin kiinnostunut siitä. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse, os. marjo.yli-kahila@helsinki.fi. Kiitos ja anteeks..!
 4. Mary

  Nightwish - Keikat part IV

  On tunnustettava, että täällä ainakin vanhat tunteet ovat nousseet pintaan, ja JÄRJETÖN NW-fanitus on saanut vallan, kun ajattelen huomista Tampereen keikkaa (piti oikein tulla tänne foorumille hengailemaan, vähän tulee täällä muuten käytyä. Hetken jo harkitsin askartelevani esim. vitsikkään "kukkakaali on pahaa"-banderollin keikalle, mutta epäilen että seuralaiseni haihtuisi, jos kanniskelisin sitä...
 5. Mary

  Mitä tyhmää luulit lapsena?

  Joo niin mäkin luulin. Mikroauto oli kumminkin ennestään tuttu sana. Enkä vaivautunut pähkäilemään enempää sitä outoa yhteyttä, mikä näiden asioiden välillä näytti vallitsevan.
 6. Mary

  Mitä tyhmää luulit lapsena?

  Luulin, että hauki ja hai on sama asia (krhm, LIIAN vanhaksi asti... isäni ei ikinä vienyt mua kalaan, sen syy!). Ja elävästi muistan, että ekaluokkalaisena kuudesluokkalaiset näyttivät lähes aikuisilta. Ja kun opettajani kommentoi erään tytön kirjoitelmaa ilmaisulla "silkkaa puppua", en todellakaan tiennyt oliko se positiivista vai negatiivista palautetta! Ai että miten nauroin, kun löysin tämän topicin, olen pitkästä aikaa NW-boardilla. Spermanentit ja kannabikset, oi voi voi....
 7. Mary

  Jämävitsien kaatopaikka vol.3?

  Kävin Gothelian linkissä. Sehän on todellinen vitsikaatopaikka, jossa surffaileminen on hirveää ajantuhlausta. Mutta yllättäen vaan sitä repeää järjettömille jutuille, kuten: Taneli Jarvalla oli ennen tapana yöllä herätessään mennä keittiöön ja herkutella oikein kunnolla. Kerran Taneli jopa intoutui kirjoittamaan aiheesta biisin "Dessert By Night" Ohhoh.
 8. Mary

  Nightwish - Keikat

  Minun kommentti: pisteet himaan veti NW. Ei tarvitse tämänkään pitkän linjan fanin kääntää bändille selkäänsä (tosin BBB-video pisti hetkeksi miettimään todella, että mihinköhän nyt on oikein tultu).
 9. Mary

  Nightwish mediassa

  Nyt-liitteellä voi nykyisin lähinnä pyyhkiä pyllyään... En ala tässä rankkaamaan tai analysoimaan leffaa, mutta itselleni se oli elämys. Eikä vähiten kohta jossa soi Tuomaksen biisi. Ihan sama mitä kukakin sanoo, tärkeintä on se miltä itsestä tuntuu. Ja se tuntui, nauruna ja kyyneleinä.
 10. Mary

  Amaranth

  Amaranth iskee kuin nyrkkirauta konsanaan. Hyvä Arska & poijat :]
 11. Mary

  Nightwish mediassa

  Erittäin, todella hyviä pointteja (taas!) sinulla, Fea. Kiitos niistä. En tiedä kuuluuko tämä kommentti nimenomaan tähän topikkiin, vai nimenomaan ei, mutta: minun mielestäni iltapäivälehdille annetaan aivan liikaa huomiota näissäkin keskusteluissa. Haloo hei, mistä siellä nykyään kirjoitetaan? Vesa Keskisestä, Susanna Sievisestä, Pamelasta, Ellenistä jne. Voi jeesus kristus. On ihan ok jos niitä NW-artikkeleita tänne linkitetään, ei siinä mitään, mutta harvoin niissä on sellaista sisältöä, jota kannattaisi sen enempää ruveta analysoimaan. Ja toinen asia: onhan lehdissä muihinkin artikkeleihin laitettu lainauksia keskustelupalstoilta (esim. viime viikolla aiheesta H.Potterin vuotaminen nettiin). Että ei kyseessä ole mikään toimittajien NW- palstan kyttääminen sen kummemmin.
 12. Mary

  Kuvatopic part.3

  Tuohan oli herra Senari 8) Blessed perkule, kateeksi käy sua... Varmaan oli siistiä turista mukavia tuon kuuman julkimon kanssa.
 13. Mary

  Tarja Turusen sooloura

  Missä yhteydessä Tarja on sanonut, ettei pidä Nightwishin biiseistä?
 14. Mary

  Nightwish - Keikat

  Tulen tännekin kiittämään ja kumartamaan Dillingeriä, kun laittoi mulle tekstaria aiheesta. Itselle ja siskolle rynnin varaamaan liput, jee. Toinen sisko vaan totesi, että menkää te fanatikoimaan... Fanaatikko? Pois se minusta!
 15. Mary

  Kuvatopic part.3

  8) Gothelia, mä HALUUN tollaset hiukset 8)