ExCalibur

Members
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ExCalibur

 • Birthday 10/14/1985

Contact Methods

 • MSN
  titan_edge@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Male
 • Location:
  Aachen, Germany
 • Interests
  Music: Nightwish, Epica, Edenbridge, Sonata Arctica, Within Temptation, Kamelot, Tacere<br />Books: Dragonlance
 1. ExCalibur

  Yleistopic 7.0

  Viimeisellä hetkellä pelastin käyttäjätunnukseni tällä foorumilla, kun eilen illalla pitkästä aikaa Nightwishia kuunnelleena intouduin tulemaan katsomaan mitä tänne kuuluu. Huh Enpä ole viime aikoina (kuukausina, jopa vuosina) pahemmin täällä käynyt, mutta tämä foorumi on ollut aiemmin tärkeäkin osa elämääni, siksi halusin ehdottomasti pystyä jatkossakin kirjoittamaan tänne. Suorastaan säikähdin kun huomasin kuinka lähellä oli etten menettänyt vanhaa nikkiäni Eilen illalla tunnekuohuissani kuuntelin pitkästä aikaa Nightwishia (etenkin Awayta joka on mulle yks tärkeimmistä biiseistä NW:lta) ja tuli suorastaan nostalginen olo ja samalla tajusin kuinka paljon Nightwish on antanut mulle. Ja samalla tuli mieleen tämä foorumi jopa nostalgisessa mielessä, hyvät muistot on täältä. Hassua mistä kaikesta sitä pystyy fiilistelynsä repimään Paljon on elämässä tapahtunu sinä aikana kun en täällä ole käynyt, hyvää ja huonoa, mutta onneksi paljon enemmän hyvää. Viime kesä esimerkiksi oli paras ikinä. Tällä hetkellä majailen Saksassa, jossa vaihto-opiskelen puoli vuotta. Todella mieletön kokemus ja hauskaa on ollut jo nyt ensimmäisten parin kuukauden aikana. Oon nähnyt niin paljon kaikkea uutta ja tutustunut mukaviin ihmisiin joka puolelta maailmaa, että tiedän jo nyt, että tulen joku päivä kaipaamaan tätä kaikkea todella paljon. Mutta joo, ihmeellistä tilitystä, tuntuu etten osaa enää kirjoittaa foorumeille (!) Ehkä oon liian vanhaki tänne jo (!) Jospa vaikka koittaisin aktivoitua taas täällä käymään välillä. Sillä välin joku voisi vaikka päivittää mulle foorumin uusimmat merkittävät tapahtumat
 2. ExCalibur

  Kysy tyhmiä 7.0

  ^ Kiva että joku jaksoi olla noin aikaansaava, kiitoksia.
 3. ExCalibur

  Kysy tyhmiä 7.0

  Tietääkö kukaan mikä on se kivan kuuloinen kappale, joka soi Postin ystävänpäivämainoksessa TV:ssä? Siis siinä, jossa eri ihmiset kävelee postilaatikolle.
 4. ExCalibur

  Kysy tyhmiä 7.0

  Miksi mun Facebookissa ei näy sisäänkirjautuneet kaverit, vaan kun sieltä alhaalta painaa sen ikkunan auki, tulee tyhjä ruutu? Onko muilla samaa ongelmaa?
 5. ExCalibur

  Kysy tyhmiä 7.0

  ^ Mulla on ollut nyt puoli vuotta kuukausilinssit, enkä muista edes kuulleeni moista varoitusta optikoltani :S Flussa oli kyllä aika tiukassa, mutta en kyllä jaksaisi piilareitani siitä syyttää. Mutta no, kai tuossa jotain perää täytyy olla.
 6. ExCalibur

  Euroviisut

  Luulenpa että Remu sai paljon läppä-ääniä ihmisiltä, jotka vihaavat viisuja. Eihän sitä nauramatta voinut katsoa tai kuunnella. Mutta täytyypi toivoa, että Passionworks pääsee siitä toisesta mahdollisuudesta finaaliin.
 7. ExCalibur

  Elokuvat 2.0

  Sen kummemmin analysoimatta täytyy sanoa, että Babel on aivan loistava leffa. Hienosti ohjattu leffa kertoo koskettavasti, aidosti ja hienoin kuvin rotujen ja kansakuntien kulttuurillisista eroavaisuuksista ja kommunikaatiovaikeuksista. Lähiaikoina on tullut katsottua todella hyviä elokuvia, en muista hehkutinko jo Unelmien Sielunmessua, joka on karuudessaan myös täyden kympin elokuva.
 8. ExCalibur

  Elokuvat 2.0

  Vuokrasin eilen aikani kuluksi The Prestigen, kahden taikurin kilpailusta kertovan draaman/trillerin, ja täytyy sanoa, että todella hyvästä elokuvasta on kyse. Juoni on hyvin ovela ja sen käänteitä huomaa pohtivansa vielä pitkään elokuvan loputtua. Käänteet muodostavat hienosti kerrotun verkon, joka yhdistettynä ajallisesti epälineaariseen kerrontaan antaa katsojalle jatkuvasti jotain, muttei koskaan liikaa kerralla. Elokuva sijoittuu jonnekin 1900-luvun alkuun ja on visuaalisestikin kaunis ja mielenkiintoinen taikuuden apuvälineistöstä johtuen. Christian Bale ja Hugh Jackman tekevät vakuuttavaa työtä kerronnassa tasa-arvoisina, mutta hahmoiltaan erilaisina päähenkilöinä, ja täytyy sanoa, että Christopher Nolan alkaa nousta suosikikseni niin käsikirjoittajana kuin ohjaajanakin. Suosittelen, jollei joku ole vielä nähnyt.
 9. ExCalibur

  Euroviisut

  Nopealla pikakuuntelulla Passionworks on ainoa jonka kappaleen jaksoi kuunnella kokonaan ja jopa toiseen kertaan. Omistan kylläkin heidän levynsäkin, joten ei tullut yllätyksenä, että asiallisesta bändistä on kyse.
 10. ExCalibur

  Tarja Turusen sooloura

  Okei, kiitos tiedosta. Siitä Kiviniemestä en ennen ollut kuullutkaan, mutta otin selvää, niin mieshän on ihan kansainvälisesti huippuarvostettu urkuri. Enkä yhtään ihmettele.
 11. ExCalibur

  Tarja Turusen sooloura

  Tulipahan oltua Tarjan joulukonsertissa Tampereella lauantaina, ja oli kyllä todella hieno konsertti. Tarjan ääni kuulosti oikeasti paremmalta kuin koskaan, ja se yhdistettynä todella taitaviin muusikoihin ja hienoihin sovituksiin eri kappaleista veti kyllä olon aika mykistyneeksi. Verrattuna Tarjan taannoiseen joulukonserttikiertueeseen tämä oli aika paljonkin erilainen, vaikka samoja kappaleita oli suurin osa. Vaikka tämä konsertti kirkossa olikin, sovituksellisesti ja musiikillisesti nyt vedettiin vähän erilaisia ja "rohkeampia" tulkintoja, jossa Tarjan lisäksi muutkin muusikot pääsivät esittelemään taitojaan. Mutta todella piristävä ja hieno keikka, mieleen jäivät erityisesti Ave Marian eri osat (?), upea Walking in the Air, koskettava You would have loved this ja mahtipontinen instrumentaaliveto, jossa Marzi Nyman ja Kalevi Kiviniemi pistivät koko kirkon vavahtelemaan. Kenelläkään tietoa mikäköhän kappale oli kyseessä?
 12. ExCalibur

  Nightwish - Keikat part IV

  Savukoneen aiheuttama henkinen ahdistus ei jotenkin mahdu kaaliini. Oli toki kovat paineetkin, mutta silti vaikuttaa oudolta, varsinkin kun otetaan huomioon tuo Marcon hieman ristiriitainen kommentti Aneten poistuttua lavalta. Sitä paitsi Aneten laulu tuntui kulkevan hyvin ennen tuota romahdusta. Savukonehan tarjoaa aika helpon selityksen asioille. Tietenkin on hienoa, jos se pitää paikkansa, mutta jotenkin en ole kovin vakuuttunut.
 13. ExCalibur

  Kysy tyhmiä 7.0

  Täällä on vielä yksi joka lämpimästi suosittelee kuorolaulua. :waves: Itse aloitin tuossa vähän alle vuosi sitten meidän yliopiston kuorossa, enkä sekuntiakaan ole katunut. Päinvastoin, oon löytänyt laulamisesta aivan uuden rentoutumiskeinon, ja aktiivisen kuorotoimintamme kautta uusia mukavia tuttavuuksia. Ainakin meidän kuorossamme on todella rento meininki, mutta toisaalta kunnianhimoa ja laulutaitoakin löytyy. Itse en ollut ennen kuorossa laulanut, ja alussa olikin tosi paljon oppimista, mutta kun intoa riittää niin tuloksia ja kehitystä tulee nopeasti. Itsevarmuutta lauluun on tullut todella paljon ja keikkakokemustakin kuorossa kertyy mukavasti.
 14. ExCalibur

  Elokuvat 2.0

  Itsekin kävin tuon uuden Sawin katsastamassa, ja voin yhtyä Munqiisin mielipiteeseen aika pitkälti. Ihan hyvä leffa on kyseessä, mutta saman kaavan toistaminen alkaa vähän tylsistyttää. Ihan ovelastihan tuota sarjaa on rakenneltu, ja nytkin vanhoihin tapahtumiin palataan useasti. Noh, tylsästä loppuratkaisusta huolimatta seuraavaa osaa odotellessa...
 15. ExCalibur

  Vitutusketju osa 89427

  Syksy on masentavaa aikaa. Tänään olen ollut varmaan väsyneempi kuin ikinä, vaikka nukuin pitkät yöunet. Muutenkin aivan usvassa mennyt koko päivä, olen vain nukkunut ja kironnut itseäni ja laiskuuttani. Suorastaan pelottavaa tällainen apaattisuus, toivottavasti huomenna on parempi päivä. Tuli mieleeni, voiko kellojen siirtäminen vaikuttaa näin vahvasti ihmiseen. Vaikea uskoa siinä mielessä, että unirytmini on muutenkin niin epämääräinen. Tekisi mieli osallistua johonkin unitutkimukseen, koska ylipäätäänkin nukahtelen todella helposti ja olen usein väsynyt juuri silloin kun ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla.