Moon_Child

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Moon_Child

 • Birthday 07/12/1981

Other Info

 • Your real name
  Vesa

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Male
 • Location:
  Lieto
 • Interests
  Musiikki, elokuvat, autot, moottoripyörät jne.
 1. Moon_Child

  Jämävitsien kaatopaikka vol.3?

  Vähän kevennystä tähän väliin, toivottavasti kukaan ei ole ehtinyt postata tätä. * MIKSI KUTSUTAAN isoa töppäystä Pauligilla? Juhlamokaksi. * MIKSI HJALLIS kutsuu kesäisin Teemu Selänteen mökilleen? Hän haluaa sinne maailman parhaan laiturin. * MINKÄLAISISTA ALAISISTA yritysjohto pitää? Johdonmukaisista. * MIKSI SUNTIO lukitsi kirkon ovet? Seudulla liikkui Raamatun kääntäjä. * MIKSI RIVERDANCE SYNTYI Irlannissa? Pubeissa on vain yksi vessa. * MIKÄ ON NAIMATON diplomaatti? CD-single. * MIKSI NÄYTTELIJÄT menevät niin usein keskenään naimisiin? He viihtyvät kulissiavioliitoissa. * Mitä dementiapotilaat laulavat jouluna ? Koska meillä on joulu? * Miksei spitaalinen päässyt inssistä läpi? Hänellä jäi jalka kaasulle. * Mitä kannibaalit huutavat saaliin yrittäessä karata? Ottakaa varras kiinni! * Äiti, äiti. Isä makaa vedenrajassa puoliksi hiekkaan hautautuneena. Mitä, joko taas aallot ovat huuhtoneet hänet esiin?! * Mitä yhteistä on miehillä ja mikroaaltouuneilla? Molemmat kuumenevat kahdessa minuutissa! * Miksi Jumala loi naisen? Olut ei osaa kokata. * Miksei Meksikolla ole olympiajoukkuetta? Kaikki juoksu-, hyppy- ja uimataitoiset ovat jo USA:n puolella. * Miksi naiset panostavat enemmän ulkonäköönsä kuin älyynsä? Koska miehet ovat pääsääntöisesti tyhmiä muttei sokeita. * Miksi miehet piereskelevät enemmän kuin naiset? Naiset eivät pidä suutaan kiinni niin pitkään, että painetta ehtisi kertyä. * Kuinka naisen saa sokeaksi? Asetetaan hänen eteensä tuulilasi. * TELOITTAJIEN TYÖRIIDASSA sopu. Tästä lähtien vedetään yhtä köyttä. * Narkkarin kauhuleffa? Kauas pilvet karkaavat.
 2. Moon_Child

  Nightwish - Keikat

  Pari lippua sain Turun keikalle. Heti olin aamu yhdeksältä liikkeellä, mutta puhelimella ei tuntunut pääsevän ollenkaan läpi ja netissäkin sai jonottaa melkein parikymmentä minuuttia, no pääasia, että sain kuitenkin ne liput.
 3. Moon_Child

  Iltatyttö/-poika

  Esittäydytäänpä taas välillä, että uudetkin tunnistaa, varsinkin kun en ole kauhean aktiivinen viimeaikoina ollut. Nimeni: Vesa Ikäni: 25, vielä puolentoista kuukauden ajan Kotipaikkani: Lieto Horoskooppini: Rapu Lempivärini: Musta ja punainen Nainen, joka saa minut syttymään: Esim. tuo parempi puoliskoni Katson tv:stä: 24, C.S.I, Teho-osasto Mielimusiikkini: Iron Maiden , Judas Priest, Kilpi, Nightwish, Dio jne. jne. Autiolle saarelle ottaisin mukaani: Oman kultani Terveiseni foorumin lukijoille: "Älkää ny itteänne teloko!"
 4. Moon_Child

  Jämävitsien kaatopaikka vol.3?

  PUTKEN OMINAISUUKSIA 1. Putki on valmistettu pitkästä reiästä, joka on ympäröity metalli- tai muovikuorella. 2. Putken on oltava ontto koko matkalta - älä käytä eripituista reikää kuin kuori on. 3. Putken sisähalkaisijan on oltava pienempi kuin ulkohalkaisija, muuten reikä jää ulkopuolelle. 4. Toimitettaessa putken on oltava täytetty ilmalla. Muu sisältö, kuten vesi, höyry tai bensiini vaihdetaan sinne myöhemmin. 5. Putki toimitetaan ilman ruostetta. Ruoste on asennettava putkeen työmaalla. (jotkut toimittajat nykyään asentavat putkeen ruosteen jo varastossa, näin säästyy aikaa työmaalla.) 6. Yli 153 m pituisen putken molempiin päihin on kirjoitettava sanat "pitkä putki", jotta myyjä tietää, että se on pitkä putki. 7. Yli 3,2 km pituiseen putkeen on kirjoitettava sanat "pitkä putki" myös keskelle, jotta myyjän ei tarvitse kävellä putken päähän asti tarkistaakseen, onko putki pitkä. 8. Halkaisijaltaan yli 15 cm olevaan putkeen on kirjoitettava sanat "suuri putki", jottei myyjä luule sitä pieneksi tai tarvitse mitata putken halkaisijaa. 9. Laipallisten putkien laipoissa on oltava pultinreiät. Näiden reikien tulee olla erillään keskellä olevasta pitkästä reiästä. 10. Kun tilaat kulmallisen putken, muista kertoa tilauksessa, haluatko oikea- vai vasenkätisen kulman. Muutoin putki asennetaan työmaalla väärään suuntaan. 11. Muista tilauksessa määritellä, haluatko tasaisen maan, ylämäen vai alamäen putkea. Nimittäin, jos alamäessä käyttää ylämäen putkea, vesi virtaa putkessa väärään suuntaan. Poika kysyi äidiltä, että mihin autot joutuu kun ne tulee vanhoiksi ja huonoiksi? Äiti vastas, että joku myy ne aina meidän isille! Olipahan kerran talossa kuollut emäntä ja samoihin aikoihin naapuritalosta varastettu polkupyörä. Pappi oli menossa surutaloon valitteleen tapahtunutta, mutta meni tietenkin vahingossa siihen naapuritaloon! Alko isännälle valittaa, että teitä on kohdannut suuri menetys. Isäntä vaan tuumas rauhallisesti: Olihan se kyllä jo aika vanha ja melkein loppuun käytetty, mutta ois sillä poikaset vielä harjoitelleet! 85-vuotias meni lääkäriin ja tahtoi spermatestin. Tohtori antoi purkin ja pyysi tulemaan seuraavana päivänä näytteen kanssa. Tuli huominen ja mies palasi, ojensi purkin ja oli hieman nolona. Purkki oli ihan tyhjä. Tohtori kysyi mitä oli tapahtunut ja pappa alkoi selittää: Joo, tuota. Ensin yritin oikealla kädellä eikä onnistunut. Sitten vasemmalla, mutta ei. Sitten pyysin vaimon apuun. Hän yritti ensin oikealla, sitten vasemmalla kädellä. Sitten suulla, ensin hampaiden kanssa sitten ilman, mutta ei. Soitettiin naapurin Anna avuksi. Hän yritti ensin molemmin käsin, sitten kainalossa. Anna yritti vielä polvien, välissä mutta ei auttanut. Lääkäri oli tyrmistynyt ja ihmetteli: Ette kai todella tarkoita, että pyysitte naapurin rouvaakin apuun? Joo, sanoi ukko. Ihan kaikkea kokeiltiin, muttei saatu sitä purkkia auki.
 5. Moon_Child

  Jämävitsien kaatopaikka vol.3?

  Pieni poika kysyy isältään: - Isä, meillä on ainekirjoitusta koulussa. Saanko kysyä jotain? - Tietysti, poikani! Kysy pois. - Mikä on politiikka? - No jaa, politiikassa on viisi ryhmää 1) kansa 2) hallitus 3) talousvalta 4) työläisluokka ja 5) maan tulevaisuus. - Isä, en ymmärrä. Voitko selittää? - OK, otetaan meidän kotimme esimerkiksi: Minä tienaan rahat tähän meidän huusholliimme, joten minulla on taloudellinen valta. Sinun äitisi määrää ja käyttää rahat, joten hän on hallitus. Yhdessä me huolehdimme sinun tarpeistasi, sinä olet siis kansa. Pikkuveljesi on maan tulevaisuus ja hänen hoitajansa on työläisluokka. Ymmärrätkö nyt? - Joten kuten... Yöllä poika heräsi siihen, että pikkuveli itki. Hän nousi katsomaan mikä oli, ja huomasi että veikalla oli kakat vaipassa. Hän meni vanhempien makuuhuoneeseen, missä äiti nukkui sikeästi, eikä herännyt pojan kuiskauksiin. Sitten hän meni lastenhoitajan huoneen ovelle ja näki avainreijästä, että isäkin oli siellä. Kun he eivät vastanneet hänen koputuksiinsa meni hän takaisin nukkumaan. Seuraavana aamuna poika sanoi isälleen: - Isä, nyt minä taidan ymmärtää mitä politiikka on. - Mainiota! sanoi isä. Selitä omin sanoin. - Luulen että se on näin: Hallitus nukkuu ja kuorsaa sillä aikaa kun taloudellinen valta panee työläisluokkaa perseeseen, kansaa ei noteerata millään lailla ja maan tulevaisuus on kaulaansa myöten paskassa.
 6. Moon_Child

  Pelit

  Varsin tutun kuuloisia pelejä. Itselläni oli myös joskus pienenpänä tuo C64 levyasemalla varustettuna. Kaverilla taasen kasettiasemalla joten sen myötä kyllä tuli tutuksi tuo pitkä lataaminen jonka jälkeen tuli aina joku error-ilmoitus. Rämpytyspelit olivat kanssa aika hyvää ajanvietettä, mitä nyt tuli muutama joystick kulutettua loppuun. Harmittaa oikeastaan kun aikoinaan luovuin C64:sta, olisihan tuolla nykyään ainakin nostalgia-arvoa. Yleisesti ottaen nykyään aika vähän tietokoneella pelaan, tosin mielessä on käynyt että voisi noita C64 pelejä etsiä emulaattoreilla jos sattuisi löytymään.
 7. Moon_Child

  Ideoita uusiin NW tuotteisiin

  Sama juttu et tarttis hankkii uus. Olis toi vaan ollu nahkaa niin olisinkin tilannut mut en mä mitään kankaista haluu. Millanen muuten mahtaa olla? Monessa hienossa kukkarossa kun ei ole ollenkaan kolikkotaskua.
 8. Moon_Child

  Ideoita uusiin NW tuotteisiin

  Jeps, elikkä kyllä nuo mukit ja hiirimatot kuulostais ihan hyviltä. Tosin niitäkin pystyy itsekin teettämään kohtuuhintaan, on sitten ainakin uniikkikappaleita. Se vaan ettei ole sit kyl mitään virallisia tuotteita... Kaveri kun omistaa yhen semmosen firman mikä painattaa paitoja yms. niin siellä olen teettänyt pari Iron Maiden-aiheista hiirimattoa. Yleensä siis tollaset paikat tekee painatuksia myös muihin tuotteisiin ettei pelkästään paitohin...