Susibelle

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Susibelle


 1. Kah, taitavat epäilykseni siis kenties olla totta.

   

  Minullakin "vauvauutisnenä" värähti silloin kun selvisi, että Floorin kanssa oli jo sovittu tulevista tuurauksista -äitiyslomaa Anettelle? Sitten joku Tuomaksen kommentointi että asiasta ei vielä puhuta tai että selviää myöhemmin... Aivan näiden mietteideni takia oli pakko käydä kurkkaamassa Anetten blogista keikkavideota ja miksi olisi ollut tuollainen asu muuten kuin?? Jos olen oikeassa, voin vain kuvitella kuinka huono olo Anettella on ollut kiertueella ja iiiik tämähän olisikin sitten aivan IHANA uutinen :)

  <3 vauvat <3


 2. Minä taas uskon että sielu (tai miksi kukakin korkeampaa tietoisuuttamme haluaa kutsua), joka on ikuinen ja kuolematon, "hallitsee" kun ruumiimme nukkuu. Ja koska kaikki sielut ovat osa suurempaa kokonaisuutta -ja näin ollen yhteydessä toistensa kanssa- tapaamme unissamme toisiamme vaikka emme muuten edes koskaan tutustuisi (tässä elämässä).

   

  Itsekin näin unta Tuomaksen talosta yli puoli vuotta sitten ja jokin aika sitten kerroin unesta hänelle ja melkein pelottavan paljon oli yhteneväisyyksiä.

   

  Mariannikan uni on hieno esimerkki.