Viivi

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Viivi

 • Birthday 06/02/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Female

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Viivi

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Kävin kuuntelemassa juutuubista noita Englannin keikkavideoita. Floorin ääni kuulostaa välillä ehkä vähän pettävän ja tosi väsyneeltä😔 Onneks tää kiertue loppuu kohta. On ollu taas hullua tahtia niillä että ei oo ihmekään.
 2. Viivi

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Tuli oltua taas... Auto saatiin sinne Ace cornerille, ja siitä sit oli helppo mennä alueelle. Äänentoisto oli kyllä aivan paska aluksi. Kyllä tollasessa tapahtumassa ääni pitäisi kuulua muuallekin kun siihen eturiviin. Marcon ääntä ei kuulunut aluksi ollenkaan ja floorinkin miten sattui. Ja se kuinka hiljaa se kuului. Ikinä ei oo ollu missään keikalla tota ongelmaa että ei meinaa kuulla. No faceen kun tuli niitä valituksia, niin paranihan se onneksi loppua kohden, mutta parempikin oisi voinut olla. Mutta yritin olla välittämättä pikku vioista niin bändi on mintissä. Settilista parempi kun Tallinnassa. Ja muutenkin heillä vaan sujuu. Lisäksi noi ylläri vierailijat oli mukavaa. Erityis iso kiitos 5th dimension ohjeista mitä jaoit täällä. Pästiin hienosti perille, ilman niitä helvetillisiä Tietöitä. Yöllä ajeltiin niistä ja oli onni ettei päivällä jouduttu😊
 3. Viivi

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Tallinan keikka oli pienoinen pettymys. Ääni takkusi alkuun, mutta loppua kohden parani. Alkupuolella katosi kaikki äänet sekunnin sadasosaksi. Paikkana Saku suurhalli on syvältä. Ja en mee ikinä sinne kattoon yhtään mitään bändiä. Peltihalli, ja joka pommin jysäyksellä irtosi varmaan katto muutaman millin liitoksistaan. Pääseminen keikan jälkeen keskustaan olikin sitten toinen asia. Me majoituttiin hotellissa eikä Tallinkin laiva/bussi kyyti ollut mahdollista. Sekään kuulemma ei oikein toiminut. Takseja ei ollut mailla ei halmeilla. Käskettiin vaan soittaa taksikeskukseen. Osa yrittikin, mutta läpi ei päässyt. Julkinen liikenne ei toiminu yhtään. Sen liikenne taitaa kuulemma loppua klo 23. Lähettiin kävelee kohti keskustaa, josta sitten lennosta saatiin pimeätaksi. Sano suoraan hinnan (30€) keskustaan. Pari muuta epätoivoista hyppäsi meidän kanssa siihen. Ja olisin maksanu vaikka yksin koko summan. Sen verran oli jalat poikki, ja vitutuskäyrä "aavistuksen" nousussa. Bändi oli hyvä, settilista ok. Ever dream puuttui😭😭. Ja onhan se Floor vaan timantti. Ny lähen kipeillä kintuilla vaeltaa kohti satamaa. Nämä asiat tuli nyt vaan päällimmäisenä mieleen.
 4. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  No mut sittenhän meitä yksin matkaavia on enemmänkin. Mulle saapi tulla ainakin jutulle:)
 5. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  Minäkin lähössä näillä näkymin yksin. Just mietinkin et lähenkö vaan yksin vai huutelenko seuraa
 6. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  Facebookissa Nightwish fanpage sivulla näkyi The Poet and the Pendulumista lyhyt pätkä joskin huonolaatuinen... koko versioo odotellessa
 7. Viivi

  Vitutusketju

  Vituttaa nää pyhät. Oon ollu aina jouluihminen ja tykännyt joulunajasta. Ehkä sen takia kun on saanut olla vapaalla, en oo ikinä hössöttänyt. Mut nyt vaan odotan et nämä olis jo ohi. Vietän ekaa joulua 14 vuoteen yksin, omassa kodissa. Pitkä parisuhde päättyi ja näillä mennään... Loisto aika erota, syksy, pimeys, sade, loska ja nää vitun pyhät. Eniten tällä hetkellä vituttaa kaikki.
 8. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  Mulla ihan sama. Varasin koko hytin nyt vaan toistaiseksi itelleni. Ja varmistin varatessani matkaa että hyttiin pystyy lisää ihmisiä myöhemmin. Varasin kyllä jo 2 aamupalaa Eihan kukaan mun kavereista tiedä vielä mitä ne tekee 8.6.2015. Mutta minäpä tiedän.
 9. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  Minä ostin. Ja B-luokan hytti 240€.
 10. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  No sitä mäkin olen yrittäny miettii... ja jotenkin ajattelin et tulisiko se koodi vaan fanclubilaisille...
 11. Viivi

  Maailmankiertue 2015-2016

  Tallinkin sivuilla lukee "Huom. Mikäli olet Club Onen tai Nightwish Fanclubin jäsen, saat ostaa lippusi ennakkoon! Etuosto-oikeus alkaa 2.10. klo 9.Ennakko-ostoon tarvitset koodin, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse. Club Onen jäsenet tarvitsevat myös jäsennumeron, joka löytyy jäsenkortista." Tarkoittaako toi koodi fanclubin jäsenille vai club one jäsenille vai molemmille? En ymmärrä. Editoitu valkoinen tausta pois. -HooPee-
 12. Viivi

  Hyvyysketju, osa 6.

  Jeeee! Hienoo! Onnea paljon!
 13. Viivi

  Vitutusketju

  Ite otan sillon tällöin. Mutta pakko sanoa et viime viikonlopun nollaus teki hyvää. Harvemmin otan perseet, mut nyt oli tilanne se että se vaan tapahtu ja se teki hyvää. Olo oli sunnuntaina sen mukainen mut itseaiheutettu on vaan kärsittävä.
 14. Viivi

  Tuomas

  on se siellä. Siinä alkunäytössä, missä on vähän niinkun "kortteja". Siellä on oma "kortti" tuomaksen ankka levylle. Jos nyt sait mitään selkoa tästä ontuvasta selityksestä.
 15. Viivi

  Hyvää Syntympäivää Tuomas (25.12)

  Onnea Tuomas ja luovaa ensi vuotta!