Dillinger

Members
 • Content Count

  5,524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

Profile Information

 • Gender:
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,517 profile views
 1. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  "Flying through the new Nightwish songs! I am almost done...it went much faster then expected given the challenging material. But most importantly, it went so fast because the feeling and the voice were just there all the time. I am totally in love with these new songs and enjoyed adding my parts!!! I wish I could share it with you...but now the waiting starts to the release!!!"
 2. Dillinger

  Hyvyysketju, osa 6.

  Vuosi on kulunut edellisestä postauksestani joten voinen jatkaa. Palmialla ollaan oltu minuun tyytyväisiä ja minä olen ollut pääosin tyytyväinen myös!! Ainoa mistä hieman voi narista on tietyt asiakkaat ja se että päivät välillä venyvät melko pitkiksi mutta vakituiseen työsuhteeseen nähden nuo ovat pieni riesa. Sain tässä pari päivää sitten työkaveriltani magnesiumporetabletteja koska valittelin hänelle että työn takia (seisomatyö)jalkani ovat usein illalla kipeät ja siitä seuraa vuoteessa ns.levottomat jalat-oire. Nuo perkeleen tabletit aiheuttivat jo eilen sen että ensi kertaa varmaan kahteen vuoteen nukuin kahdeksan tuntia putkeen heräämättä kertaakaan kuselle tai syömään ja nyt olo on sen mukainen. Aivan ässä tuote kaikin puolin ja suosittelen kokeilemaan jos on kuvatunlaisia ongelmia nukkumisen kanssa.
 3. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  https://www.inferno.fi/uutiset/nightwish-ikuistaa-decades-kiertueensa-livejulkaisuksi-suurinta-osaa-biiseista-ei-tulla-enaa-keikoilla-kuulemaan/?fbclid=IwAR3ZBdPx8Jd5QkPSmlh5r7qxJLCEkwAAx2zqD01EuAKcK1k55dld2bJ5BzY
 4. Dillinger

  Vilttiketju wanhuksille

  Minä en oikeasti edes muista milloin olen ollut baarissa, siis nimenomaan baarissa vain juomassa kaljaa. Siitä on useita vuosia!! Olen itsekin niin mukavuudenhaluinen että paljon mieluummin nykyään tissuttelen kotona yksin tai kaverin kanssa, ja kuuntelen samalla mieleistäni musiikkia. Keikoilla käyn kyllä Helsingissä edelleen, mutta muuten viikonloput menevät tasan tarkkaan kotona.
 5. Dillinger

  Hyvää Syntympäivää Tuomas (25.12)

  Oikein hyvää joulua koko bändille ja Tuomakselle jo nyt Hyvää Syntymäpäivää.
 6. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Italian Milanon koko keikka löytyy youtubesta. Viivin mainitsema Floorin äänen pettäminen tosiaan kuului omaankin korvaan. Toistan itseäni kuudennen kerran: Nyt kun se virallinen live-levy kiertueelta ilmeisesti tosiaan tulee niin se on loistava asia. Niin monta erilaatuista Decades-rundin bootlegia olen katsellut että on hieno saada virallinen, varmasti laadukas tallenne kiertueelta. Edelleen kyllä toivon että tuleva dvd on kokonainen tai kaksi kokonaista keikkaa, kuten VOS oli. Bändi ansaitsee tauon ja ja itselleni uusi materiaali maistuu varmasti, kuten on aina ennenkin maistunut. Sitä odotellessa.
 7. Dillinger

  Hyvyysketju, osa 6.

  Jotain olen ilmeisesti tehnyt Palmian leivissä oikein. Solmittiin nimittäin tänään vakituinen työsopimus :D
 8. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Pari uutta keikkaa rundilta löytyy taas kokonaisena youtubesta ja toinen lähti hyvälaatuisuutensa takia talteen koneelle :) Tiedän mitä katselen huomenna saunan jälkeen.
 9. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  ^ Juuri näin. Ja ainakin muutama "ihan tarpeeksi" tienaava amerikkalainen hevimuusikko on sanonut että he lahjoittavat joka KUUKAUSI tuloistaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Heillä on tietysti siihen varaa mutta silti.
 10. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  Nyt kun taas loppuvuoden kunniaksi julkaistiin tämä "verokatekismus" eli kaikkien vähänkään paremmin tienannaiden tulot, ja listalla oli taas myös kerran eräs Tuomas Lauri Johannes Holopainen, jäin vain ihan oikeasti miettimään että mitä vittua se ns. tavalliselle kansalle kuuluu paljonko hän tai kuka tahansa "parempituloinen" on ansainnut. On ihan varma että tänäkin vuonna kitistään jotain tyyliin "tuokin jätkä tienaa tuollaisia summia eikä hyödytä yhteiskuntaa mitenkään". En valitettavasti kuka tunnettu hevimuusikko oli kyseessä mutta hänelle oli sanottu juuri tuo kirjoittamani kommentti päin naamaa ja hän oli hymyillen vastannut että "eihän mikään estä sinuakin yrittämästä". Holopainen on ansainnut rahansa ahkeralla työllä, jota moni tavallinen ihminen ei varmaan jaksaisi eikä se ole mitenkään hänen vikansa jos hänen levynsä menevät kaupaksi. Varmaan hänenkin pitäisi nyt "tasa-arvoisuuden nimissä" lahjoittaa tuostakin 370 000 euron potistaan 70 % hyväntekeväisyyteen.
 11. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmetalliluola.fi%2Fnightwish-julkaisee-uuden-version-end-of-an-era-livejulkaisusta%2F%3Ffbclid%3DIwAR2OOQW63MbSw3hfUK3lze65t_8lHP98l9irwF-DQiYjmV-QyqKZOFb8Aio&h=AT3drLzn7nC613Xg73Yf8QsauDnA-hl3bRvWBK26ZA4MPBRpq15F1IKjsR5NzCaDTDDctFDrYtNCLeRHFiJYgvngnv_KAePEquM-qn4Xzs2Nmjbx_6JSPWqb9ZP6JYY6NQeoyAOk9DXFZ4VSZw Eli NW julkaisee uuden version Tarjan viimeisestä keikasta joka julkaistiin End of an Era nimellä. Julkaisu sisältää pidemmän version konsertista. Itse en koskaan hankkinut edes sitä ensimmäistä versiota. Mitään ei ole toki pakko ostaa, enkä tätä taatusti ostakaan mutta silti en malta olla sanomatta että haisee niin saatanan pahasti rahastukselle ja paskalle että julkaisun ideoinut taho joutaisi kyllä vähän funtsia.
 12. Oli siinä ainakin se että missään nimessä sinä et ole säälittävä paska. Jos on halua korjata oma huono tilanteensa, ei tuota termiä voi käyttää. Termi on kohdallaan silloin jos ns. alistuu kohtaloonsa eikä yritäkään muuttaa mitään, kuten eräs entinen ystäväni, jonka kanssa en ole ollut vuosikausiin missään väleissä. Häntä yritin parhaani mukaan auttaa mutta hän kiitti ilmoittamalla toisen yhteisen ystävämme kautta ettei minun pärstäni häntä kiinnosta. Haiskoon sitten paskassaan sanon minä. Itselläkin taas on todella "hassu" olo. Työt sujuvat mainiosti, viihdyn loistavasti, liksaa tulee riittävästi ja on sanottu että jatko on hyvin mahdolilnen vuoden vaihteen jälkeen. Sisäinen pessimistini vaan sanoo että vitut sieltä mitään jatkoa kuitenkaan tulee. "Elä hetkessä", tiedän. Niin yritän koko ajan tehdäkin mutta silti ahdistaa jo nyt se jos saan syntymäpäivälahjaksi sen että kuulen taas kerran olevani työtön, syystä johon itse en voi mitenkään vaikuttaa.
 13. Dillinger

  Vitutusketju

  Ehkäpä kehtaan pistää jo toisen viestin tässä vaiheessa: Ei periaattessa saisi valittaa koska työt sujuvat hyvin ja viihdyn hyvin mutta silti: Mikä helvetin juttu siinä on että JOKA PÄIVÄ viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa pamahtaa sisään kymmenen asiakasta jotka tietysti on pakko palvella = menee ylitöiksi. Kyllä, saan ylitöistä toki korvauksen mutta silti alkaa ärsyttää tuo ajattelumalli että "minähän tulen juuri ennen sulkemisaikaa ja saan taatusti samaa palvelua kuin muutenkin". En minäkään mene ravintolaan puoli tuntia ennen sulkemisaikaa ja tilaa härän sisäfileepihviä valkosipuliperunoilla. Aivan saman ilmiön olen huomannut edelleen keikoilla. Jos on ilmoitettu vaikka Nosturissa että keikka alkaa klo 22, niin viittä vaille on vielä 100 lipun ostanutta jonossa pihalla. Ja sitten valitetaan siitä että keikat alkavat ilmoitettua myöhemmin.
 14. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  Älkää lyökö mutta: kaksi keikkaa siis kuvataan. Hienointa olisi saada molemmat samassa paketissa tai sitten vain toinen mutta jos taas tehdään ns. Kollaasi jossa on molemmilta keikoilta biisejä ja niiden välissä jotain muuta niin ei kyllä kiinnosta
 15. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Varna Rockin kokonainen keikka löytyy jo taas yllättäen hyvälaatuisena youtubesta Jos ja kun noita keikkoja tulee tältä Decades-rundilta tällä tahdilla, niin sitä virallista dvd:tä ei ole mitenkään tiukkaa edes odotella EDIT: Varna Rockin keikka on kuvattu sellaisesta kulmasta että Tuomasta ei näy verhon takaa ollenkaan. Pilasi ainakin minun keikkanautintoni täydellisesti.