Dillinger

Members
 • Content Count

  5,529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

Profile Information

 • Gender:
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,544 profile views
 1. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  Onpa erinomaisen informatiivinen otsikko.
 2. Dillinger

  Yhdeksäs studioalbumi

  Uutta levyä kohtaan minulla ei ole minkäänlaisia ennakko-odotuksia/oletuksia. Enkä tarkoita tällä todellakaan mitään negatiivista, bändi ei ole kertaakaan tehnyt vielä levyä josta en olisi itse tykännyt. Itselläni kävi EFMB:n kanssa siten että ensimmäisellä kuuntelulla en saanut levystä oikeastaan juuri mitään irti, kokonaisuus tuntui olevan jotenkin sekava enkä voi sanoa että se olisi herättänyt oikein mitään tunnetta. Mutta kun kuuntelin levyä tarpeeksi paljon, kokonaisuus alkoi avautua ja tänä päivänä albumi on parhaita omistamiani. Tälläista "hidasta kypsymistä" toivon tulevaltakin levyltä. Olen nimittäin omalla kohdallani huomannut että jos joku levy kolahtaa ensi kuuntelulla kuin metrinen halko, käy erittäin helposti niin että se levy viihtyy soittimessa kaksi viikkoa putkeen ja jää sen jälkeen hyllyyn keräämään pölyä.
 3. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Iloinen olen minäkin siitä että tulee tosiaan yksi kokonainen keikka, joka on mielestäni ainoa oikea tapa tehdä livejulkaisu. Niissä "kollaasijulkaisuissa" eli irtobiisejä sieltä täältä ja välissä kännisekoilua ei ole mitään järkeä. Hienoa on kyllä myös se että joka keikalla on ollut sama settilista, olisi se tietysti harmittanut jos jollain keikalla olisivat soittaneet vaikka Astral Romancen ja se olisi sitten jäänyt pois tuolta julkaisulta.
 4. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Live in Buenos Aires blu-ray julkaistaan 5.12.
 5. Dillinger

  Tv-ohjelmien ihmeellinen maailma

  Pakko muuten kaivaa tämä ketju esiin kun tässä on tullut päivitettyä oma tv-kalusto ns.nykyaikaan eli nykyään itsellä näkyy 28 kanavaa, töllö on smart-tv ja äänestä huolehtii soundbar. Mikään ei ole silti muuttunut sen suhteen mitä jaksan televisiosta katsoa, eli katson sitä hyvin vähän, en melkein lainkaan, ja edelleenkään en tajua ollenkaan sitä tapaa että tv on koko illan päällä, katsoi sitä tai ei. Noista 28:sta itsellä näkyvästä kanavasta en seuraa edelleenkään kuin noin viittä, muut tarjoavat aivan täyttä tuubaa. Älytelevisiossani ei ole myöskään tallenustoimintoa. Elisa Viihde minulla on myös, mutta sieltä katson ehkä noin yhden leffan kuukaudessa. Ja kyllä se tuntuu edelleen olevan aikamoista lamaa tuolla televiossa kun tuntuu että samat leffat näytetään eri kanavilla kaksi kertaa viikossa, ja sitten on sitä että ensin näytetään jostain sarjasta jakso x klo 19 ja sama jakso uudestaan klo 3. Smart-tv:n EHDOTTOMASTI paras puoli on se voi katsoa hyvin youtube-konsertteja kunnon näytöltä kunnon äänellä. Mutta en voi edelleenkään ymmärtää kenelle esim. nämä "Selviytyjät", "Kokkisota" ja muut vastaavat laatusarjat oikein tehdään.
 6. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  "Flying through the new Nightwish songs! I am almost done...it went much faster then expected given the challenging material. But most importantly, it went so fast because the feeling and the voice were just there all the time. I am totally in love with these new songs and enjoyed adding my parts!!! I wish I could share it with you...but now the waiting starts to the release!!!"
 7. Dillinger

  Hyvyysketju, osa 6.

  Vuosi on kulunut edellisestä postauksestani joten voinen jatkaa. Palmialla ollaan oltu minuun tyytyväisiä ja minä olen ollut pääosin tyytyväinen myös!! Ainoa mistä hieman voi narista on tietyt asiakkaat ja se että päivät välillä venyvät melko pitkiksi mutta vakituiseen työsuhteeseen nähden nuo ovat pieni riesa. Sain tässä pari päivää sitten työkaveriltani magnesiumporetabletteja koska valittelin hänelle että työn takia (seisomatyö)jalkani ovat usein illalla kipeät ja siitä seuraa vuoteessa ns.levottomat jalat-oire. Nuo perkeleen tabletit aiheuttivat jo eilen sen että ensi kertaa varmaan kahteen vuoteen nukuin kahdeksan tuntia putkeen heräämättä kertaakaan kuselle tai syömään ja nyt olo on sen mukainen. Aivan ässä tuote kaikin puolin ja suosittelen kokeilemaan jos on kuvatunlaisia ongelmia nukkumisen kanssa.
 8. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  https://www.inferno.fi/uutiset/nightwish-ikuistaa-decades-kiertueensa-livejulkaisuksi-suurinta-osaa-biiseista-ei-tulla-enaa-keikoilla-kuulemaan/?fbclid=IwAR3ZBdPx8Jd5QkPSmlh5r7qxJLCEkwAAx2zqD01EuAKcK1k55dld2bJ5BzY
 9. Dillinger

  Vilttiketju wanhuksille

  Minä en oikeasti edes muista milloin olen ollut baarissa, siis nimenomaan baarissa vain juomassa kaljaa. Siitä on useita vuosia!! Olen itsekin niin mukavuudenhaluinen että paljon mieluummin nykyään tissuttelen kotona yksin tai kaverin kanssa, ja kuuntelen samalla mieleistäni musiikkia. Keikoilla käyn kyllä Helsingissä edelleen, mutta muuten viikonloput menevät tasan tarkkaan kotona.
 10. Dillinger

  Hyvää Syntympäivää Tuomas (25.12)

  Oikein hyvää joulua koko bändille ja Tuomakselle jo nyt Hyvää Syntymäpäivää.
 11. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Italian Milanon koko keikka löytyy youtubesta. Viivin mainitsema Floorin äänen pettäminen tosiaan kuului omaankin korvaan. Toistan itseäni kuudennen kerran: Nyt kun se virallinen live-levy kiertueelta ilmeisesti tosiaan tulee niin se on loistava asia. Niin monta erilaatuista Decades-rundin bootlegia olen katsellut että on hieno saada virallinen, varmasti laadukas tallenne kiertueelta. Edelleen kyllä toivon että tuleva dvd on kokonainen tai kaksi kokonaista keikkaa, kuten VOS oli. Bändi ansaitsee tauon ja ja itselleni uusi materiaali maistuu varmasti, kuten on aina ennenkin maistunut. Sitä odotellessa.
 12. Dillinger

  Hyvyysketju, osa 6.

  Jotain olen ilmeisesti tehnyt Palmian leivissä oikein. Solmittiin nimittäin tänään vakituinen työsopimus :D
 13. Dillinger

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Pari uutta keikkaa rundilta löytyy taas kokonaisena youtubesta ja toinen lähti hyvälaatuisuutensa takia talteen koneelle :) Tiedän mitä katselen huomenna saunan jälkeen.
 14. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  ^ Juuri näin. Ja ainakin muutama "ihan tarpeeksi" tienaava amerikkalainen hevimuusikko on sanonut että he lahjoittavat joka KUUKAUSI tuloistaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Heillä on tietysti siihen varaa mutta silti.
 15. Dillinger

  Nightwish mediassa V

  Nyt kun taas loppuvuoden kunniaksi julkaistiin tämä "verokatekismus" eli kaikkien vähänkään paremmin tienannaiden tulot, ja listalla oli taas myös kerran eräs Tuomas Lauri Johannes Holopainen, jäin vain ihan oikeasti miettimään että mitä vittua se ns. tavalliselle kansalle kuuluu paljonko hän tai kuka tahansa "parempituloinen" on ansainnut. On ihan varma että tänäkin vuonna kitistään jotain tyyliin "tuokin jätkä tienaa tuollaisia summia eikä hyödytä yhteiskuntaa mitenkään". En valitettavasti kuka tunnettu hevimuusikko oli kyseessä mutta hänelle oli sanottu juuri tuo kirjoittamani kommentti päin naamaa ja hän oli hymyillen vastannut että "eihän mikään estä sinuakin yrittämästä". Holopainen on ansainnut rahansa ahkeralla työllä, jota moni tavallinen ihminen ei varmaan jaksaisi eikä se ole mitenkään hänen vikansa jos hänen levynsä menevät kaupaksi. Varmaan hänenkin pitäisi nyt "tasa-arvoisuuden nimissä" lahjoittaa tuostakin 370 000 euron potistaan 70 % hyväntekeväisyyteen.