tundra

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  Turku
 1. tundra

  Imaginaerum

  Joo-o, levy tuli kuunneltua täysin puskista ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia, ja voi hyvänen aika... Tämähän on aivan ihanan raikas ja vapautunut kokonaisuus. :heart: Monta nightwishmäistä hetkeä, joita en DPP:ltä löytänyt muistaakseni yhtäkään. Tietenkään ei voi tietää miten tämä omassa käytössä kestää aikaa, kun en tämän tyyppisen musiikin pariin ole viime aikoina oikein osannut palata (ja leffaa odotan kyllä kauhulla ) mutta tässähän ihan herkistyy. Anette on aivan käsittämätön. Oioi.
 2. tundra

  Tv-ohjelmien ihmeellinen maailma

  Kaivetaan nyt tämäkin topic esiin. Ajattelin vain mainita, että piakkoin (klo 19:35) alkaa ykköseltä uusintana BBC:n minisarja Kotiopettajattaren romaanista, vuodelta 2006. Muistaakseni täällä jotkut pitivät sarjasta.
 3. tundra

  Vitutusketju

  Kappas. En näköjään jaksanut kahlata tarpeeksi kauas.
 4. tundra

  Vitutusketju

  Hmm, kuvittelenko vain vai onko kirjatopic mysteerisesti hävinnyt? Olin ajatellut hehkuttaa Susanna Clarken Jonathan Strange ja herra Norrellia muutaman kymmenen rivin verran. Luin kirjan jo toiseen otteeseen, ja kyseessä on ehdottoman loistava, kohtuullisen arkinen mutta kuitenkin omalaatuinen ja kummallinen opus. Etsiskelin aiheeseen liittyviä sivustoja, kun törmäsin Hesarin kirja-arvioon... Pienoinen ketutushan siitä tuli. Jussi Ahlroth päättää tekstinsä kutakuinkin ala-arvoiseen kommenttiin: "Jonathan Strange on fantasiaa ihmisille, jotka eivät koskaan lukisi oikeasti laadukasta ja haastavaa fantasiaa." Haloo, onko norsunluutornissa tungosta? No, ei tuo sentään minun elämääni pilaa. Enemmänkin mietityttävät omituinen niska- ja päänsärky sekä unettomuus. Ehkä töiden loppuminen jo kolmen viikon päästä ei olekaan niin huono juttu kuin aluksi luulin.
 5. tundra

  Yleistopic 6.0

  No, en kyllä menisi minkään uutisen perusteella nimittämään Jacksonia syylliseksi sen paremmin kuin syyttömäksikään. Kuka sitä todella tietää? Tiesiköhän Jackson itsekään? Hännystelijöitä hänen ympärillään riitti, se on varmaankin ainoa varma asia...
 6. tundra

  Hauskat sivut Vol. 2

  8) Jonkinlainen parkour-taidonnäyte tämäkin. Ylieeppinen musiikki sikseen, mutta tuota hyppelyä katsellessa tiedostin ainakin oman huonon kuntoni. -> Lenkille. Edittinä vielä: katsoin pikaisesti pari muutakin videota samasta aiheesta. Hauska katsella, kun ihmiset tekevät rakennuksista ja kaduista "omiaan".
 7. tundra

  Tyttöjen juttuja

  Nyt vatuttaa. Kampaaja tyri, ja seuraavat kolme kuukautta saan joko tyrkkiä hiukset väkisin kiinni kourallisella pinnejä, tai leikkiä huivivirityksillä... Voi hemmetti jos saisin matkustettua ajassa muutaman tunnin. Nostelisin mielelläni pissaisia wc-rinkuloita vaikka koko kesän jos saisin vanhat hiukset takaisin. Tämä sopisi ehkä paremmin vitutusketjuun, mutta murtumien ja teurastamoiden jälkeen... ei taidakaan.
 8. tundra

  Vitutusketju

  Totta, ikäjakauma politiikassa onkin melkoisen vaikuttava, ainakin kun lähdetään kaupunginhallituksista seuraaville tasoille. Toisaalta, kuten Simppa sanoi, eihän niitä kannuksia kovin lyhyessä ajassa kerätä. Enkä nyt puhu vain julkkisvuosista, vaan yksinkertaisesti kokemuksesta. (En kuitenkaan tarkoita, etteikö tuo ikäjakauma voisi olla hiukan realistisempi.)
 9. tundra

  Vitutusketju

  ?? 13 valittua, joista 6 oli parlamentissa viime kaudella (lisäksi Hautala viimeksi -03), 6 taasen ei lainkaan. Minun mielestäni tuo on ihan ok suhdeluku... Itseäni ketuttaa lähinnä tuo politiikan ihmelapsi Mitro, joka on kekkuloinut joka ikisessä naistenlehdessä ja kaikissa kissanristiäisissä ties kuinka kauan ja pedannut sillä tätä ratkaisua. Onneksi sentään kielsivät pitämästä sitä papin pukua. Enkä oikein ymmärrä tätä mutuilua huonoista tuloksista (enkä tarkoita vain tätä foorumia). Ihmisten poliittisiin kantoihin en ota.. kantaa, mutta ainakaan yksikään pääpuolue ei vetänyt kaikkia pisteitä kotiin. Ja jos äänestysprosentti on mikä on, minkäs teet. EU on, halusimme tai emme. edit; sanavalintojen pehmennystä ja loputtomat kirjoitusvirheet
 10. tundra

  Kysy tyhmiä 7.0

  Juu, itse asiassa taisin tuonne sivustolle törmätä juuri Mikserin kautta, joka vaikuttaa myös ihan asialliselta. En ole varsinaisesti projekteja pyöritellyt vähään aikaan, kun nuo hermot taisivat mennä lopullisesti. On kuitenkin ihan jees seurata välillä näitä keskusteluja, jos sitä joskus taas uskaltautuisi yrittämään. Kiitos.
 11. tundra

  Kysy tyhmiä 7.0

  Osaiskohan joku täällä auttaa. Parisen kuukautta sitten törmäsin suomalaiseen sivustoon, jossa käsiteltiin musiikin tekemistä, lähinnä musiikkiteknologiaa (softia, tarvikkeita jne.). Pikaisesti vilkuilin sen läpi, ja kyseessä taisi olla oikeastaan vain foorumi, jolla ihmiset kyselivät vinkkejä ja ratkoivat toistensa ongelmia aiheeseen liittyen. Melko pienen piiriin touhua se silloin näytti olevan, kävijämääristä päätellen. Kyseessä taisi olla jonkinlainen yritys luoda ystävällistä ja tasa-arvoista ilmapiiriä, eli jonkinlaista vastapainoa esim. muusikoiden.netille, jossa käydyt keskustelut ainakin joskus vaikuttivat lähinnä pissimiskilpailuilta. Jos joku tämän kuvauksen perusteella osaisi ohjata minut oikeaan paikkaan, olisin syvästi kiitollinen. Nopean vilkaisun perusteella siellä tuntui olevan suht mielenkiintoista luettavaa... En vain ollutkaan laittanut sijaintia kirjanmerkkeihin, vaikka tarkoitus oli.
 12. tundra

  Vitutusketju

  En nyt pikaisella googletuksella löytänyt koko kolumnia, mutta toivottavasti siitä löytyisi vähän parempia vinkkejä ironian suuntaan... Kyllä minusta kolumnistin pitäisi hallita hommansa sen verran hyvin että ironia paistaisi tarpeeksi läpi.
 13. tundra

  Kuvatopic part.3

  ^ Oikein kaunis mekko! Muutenkin niin keväinen kuva.
 14. tundra

  Tyttöjen juttuja

  Ajattelin laittaa tänne pienen riippumattoman mainosiskun. Ainakin Turun lähistöllä asustelevia saattaisi kiinnostaa vaatekauppa nimeltä c04 Luomus (kliks!). Kyseessä on siis kolmen nuoren naisen pyörittämä yritys: he suunnittelevat ja valmistavat vaatteet itse ja tekevät ilmeisesti myös tilaustöitä. Minun silmääni nuo mallistot ovat ihanan simppeleitä ja vanhanaikaisiakin. :heart: Esimerkiksi tunikoita ja hameita löytyy, ja materiaalina käyttävät suosikkimallistossani huovutetun villan tapaista sekoitetta ja pitsiä. Viimeksi tänään ostin täällä näkyvät säärystimet, tosin mustana. Kyseinen hamekin löytyy. Itse ainakin haluaisin ostaa enemmänkin vaatteita tuon tapaisista liikkeistä. Tuollakaan hinnat eivät päätä huimaa (esim. säärystimet 24 e), ja olen kyllästynyt syytämään rahojani H&M:n kaltaisiin pohjattomiin kaivoihin. edit: Niin, lähettävät ilmeisesti tuotteita myös postitse.
 15. tundra

  Allu-siili 21.8.2006 - 20.5.2009

  Osanotot täältäkin, koko perheelle.