Sara Sofia

Members
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sara Sofia

 • Birthday 04/15/1982

Other Info

 • Your real name
  Sanna

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  Helsinki, Finland
 • Interests
  Music in it`s different forms, concerts, sport, movies and literature (especially horror books and movies).

Recent Profile Visitors

1,717 profile views
 1. Sara Sofia

  Hello there fellow nightwish fans

  Hi Revontulet! I want to join to the welcoming committee as well, so welcome to the forum! I have been a fan of Nightwish since 2004 and I became one, when I borrowed the Oceanborn album from my big brother. The first song I heard from them was Sacrament of Wilderness. And that was it, I have been loving them and going to their concerts ever since! I really wish that you will also see them live as soon as possible, they are so awesome! <3 I have originally logged in to this forum at some point in 2008, but I haven't been here for a while now. So I thought to make a "come back". It's always nice to have a talk with other fans, so I'm looking forward to active conversations as well! Greetings from Helsinki!
 2. Sara Sofia

  Imaginaerum

  Onnittelut Nightiwishille tuplaplatinasta!! :cheers: :heart: Todella upean levyn olette tehneet, joten suurkiitos Tuomakselle, Anetelle ja ylipäänsä koko levyn tekoon osallistuneelle porukalle. Ainakin minulle levy tosiaankin on portti mielikuvitukselan vuoristoratoihin ja kummitussirkuksiin, täysin toiseen maailmaan. Turn Loose The Mermaids ja Song Of Myself saivat kyyneleet silmänurkkiin heti ensi kuulemalta. Mielestäni ehdottomasti Nightwishin paras levy. Olette parhaita!! :heart:
 3. Sara Sofia

  Nightwish mediassa IV

  Yhdyn täysin edelliseen puhujaan. Lisäksi voin yhtyä myös Sandeen kommenttiin siitä, että mikä kumma siinä on, että me suomalaiset emme osaa olla ylpeitä siitä mitä meillä on!! Meiltä löytyy noin loistava bändi, jossa on erittäin taitava biisintekijä. Miksi silti aina pitää vain kritisoida ja moittia milloin laulajan ääntä, kansalaisuutta ja milloin taas hänen pukeutumistaan tms. mikä ei aina edes liity itse musiikkiin. Monasti olen tuota ihmetellyt.
 4. Sara Sofia

  Nightwish mediassa IV

  Nimenomaan! Musiikkiahan tuossa oli tarkoitus arvostella eikä sitä, onko Anette vai Tarja laulajana parempi. Kommentoijien puheista kun selvästi huomasi suurimman ongelman olevan se, että laulaja on ruotsalainen vaikka solisti on vaihtunut jo kuusi vuotta sitten. Se pisti korvaan ja lisäksi minua kävi ärsyttämään se, että jotkut elävät vieläkin menneessä! Mutta no, makunsa toki kullakin ja kuten sanottu, Nightwishin kuuntelu on noilla arvostelijoilla varmasti muutenkin jäänyt vähemmälle. Toki jokainen saa pitää mielipiteensä, mutta laulajan kansalaisuuden dissaaminen julkisessa radio-ohjelmassa aikuisen ihmisen toimesta on epäasiallista.
 5. Sara Sofia

  Nightwish mediassa IV

  http://areena.yle.fi/audio/1321089959855 Yle Radio Suomi-kanavalla muutamat valopäiset Tarja takas-poraajat ovat päässeet arvostelemaan Storytime-singleä. Itse biisi alkaa kohdasta 0.35.24 ja arvostelu puolestaan kohdasta 0.39.20.
 6. Sara Sofia

  Nightwish - keikat V

  Juurikin näin! Kiitos Evenfall. Minun ei todellakaan ollut tarkoitus tehdä tästä mitään "riitakysymystä".
 7. Sara Sofia

  Nightwish - keikat V

  Nimenomaan. Tiedän kyllä hyvin, että varmistuneet keikat tulevat näkyviin keikat-osioon. Kuitenkin juuri esim. Suomen ja Venäjän keikoista oli jotakin "hajua" jo etukäteen ja ihan vain kevään keikkamatkasuunnitelmia ajatellen halusin tuota asiaa tiedustella. Pointtini oli siis lähinnä se, että halusin tietää tihkuuko esim. tuolle toukokuulle keikkoja vielä lisää ja onko mahdollista, että olisivat esim. silloin UK:ssa. Eli Evenfallin sanoin, onko jo suunniteltuja keikkoja noihin maihin luvassa? Jos viaton kysymykseni kuitenkin aiheutti ylimääräistä harmia jollekin, pyydän anteeksi suuni turhaan avaamista.
 8. Sara Sofia

  Nightwish - keikat V

  En ollut ihan varma, onko täällä ideana keskustella vain Suomen keikoista, mutta kysynpä kuitenkin. Eli tietääkö vaikka Jarmo tai joku, keikkaileeko Nightwish ennen kesää ollenkaan UK:ssa? Viime kiertueella tuli oltua Lontoon keikalla, missä oli aivan mahtava meininki ja sille suunnalle haluttaisi päästä uudestaan.
 9. Sara Sofia

  Nightwish - keikat V

  Mulla olis nyt liput Joensuuhun ja Helsinkiin. Joensuuhun saikin näköjään vain numeroimattomia paikkoja ja kentälle mun olis siellä tarkoitus mennäkin. Helsingin keikalle menen istumakatsomoon. Todella nopeasti lippuja tuntui menevän! Myyjä vain "klikkasi" mulle ne liput jostain, kun kaikki ne katsomot, joihin olisin toivonut pääseväni olivat jo täynnä. Noh, mutta joka tapauksessa olen ihan älyttömän onnellinen!! :heart:
 10. Sara Sofia

  Hyvyysketju, osa 6.

 11. Sara Sofia

  Nightwish mediassa IV

  Kiitos linkistä Inertia! Hyvä ja mielenkiintoinen haastattelu. Vähän niin tässä tuli uumoiltuakin, että Suomen keikat sijoittuvat Jenkkilän ja Euroopan väliin.
 12. Sara Sofia

  Hyvyysketju, osa 6.

  Enpä ole pitkään aikaan tänne mitään kirjoitellut, mutta mielessäni on juuri Hyvyysketjuun sopiva juttu. Jotenkin mulla on tunne, että kaikki on mun elämässäni kohdallaan tällä hetkellä. Lopetin hiljattain aika stressaavat opinnot liittyen alaan, josta koin, ettei se vaan ole se mun juttu. Nyt olen töissä ja haen ensi keväänä opiskelemaan alaa, joka kiinnostaa minua ihan oikeasti, on oikeastaan kiinnostanut jo alusta lähtien. Joitakin asioita pitää kai vain kokeilla ennen kuin tietää, sopivatko ne itselle vai ei. Anyway, nyt olen onnellinen ja helpottunut, kun voi tehdä asioita, joista oikeasti pitää eikä stressistä ole tietoakaan. Ja kyllähän tuon tulevan NW-albumin ja kiertueen odotus piristää kummasti mieltä myös! :heart:
 13. Sara Sofia

  13-15.8 Miitti Kiteellä

  Ymmärrän tilanteen vallan hyvin. Joku toinen kerta tosiaan sitten ja lämmin osanottoni täältäkin!
 14. Sara Sofia

  Onnea, Emppu!

  Oikein paljon onnea myös täältä! :cheers:
 15. Sara Sofia

  Iltatyttö/-poika (vol 2)

  Nimeni: Sanna Ikäni: 28 Kotipaikkani: Helsinki Horoskooppini: Oinas Lempivärini: Musta, sinisen eri sävyt, valkoinen, lila ja violetti. Mies/nainen, joka saa minut syttymään: Huumorintajuinen, käytökseltään herrasmiesmäinen, fiksu, keskustelutaitoinen, sosiaalinen, empaattinen, rehellinen, uskollinen ja luotettava mies, joka rakastaa musiikkia ja matkustelua. Katson TV:stä: Teho-osastoa (ehdoton suosikki), elokuvia, Poliisikoira Rexiä, Frasieria ja Emmerdalea. Mielimusiikkini: Nightwish, leffasoundtrackit, Indica, Sarah Brightman, Pain ja PMMP vain muutamia mainitakseni. Musiikkimakuni on hyvin, hyvin monipuolinen ja laaja. Autiolle saarelle ottaisin mukaani: Perheeni, parhaat ystäväni, hyviä kirjoja, lempimusiikkiani ja kissan/koiran. Sana vapaa: Menee ehkä hieman vakavahenkiseksi, mutta laitan tähän yhden "lausahduksen", jonka jostakin luin ja joka mielestäni sisältää hyvän elämänohjeen: "Unelmoi siitä, mistä haluat unelmoida. Matkusta sinne, minne haluat matkustaa. Ole sitä, mitä haluat olla, koska on olemassa vain yksi elämä ja vain yksi mahdollisuus tehdä kaikkea sitä mitä haluaa tehdä."