voimaorja

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Other Info

 • Your real name
  Jussi

Profile Information

 • Gender:
  Male
 • Location:
  Strange world
 1. voimaorja

  Mikä ihmisiä vaivaa?

  Mua ei vaivaa yhtään mikään. Anette on paljon Tarjaa parempi. Mutta en älyä miksi ihmiset ei saisi haukkua mielestään huonoa artistia/laulajaa/näyttelijää yms. Jos Anette on joidenkin mielestä huono nii olkoon. Pidän ihan suotavana antaa rakentavaa kritiikkiä (Viskoa paskaa niskaan). Toiset tykkää mansikoista,toiset mustikoista. Kiistely näistä asioistahan on vaan hemmetin kivaa.
 2. voimaorja

  Kovereita Nightwishin biiseistä.

  Onko oikeasti joskus soitettu? Ois kyllä hemmetin hienoa joskus kuulla. Ei taida ainakaan nykysetissä olla...?
 3. voimaorja

  Viimeisimmät hankintanne vol. 668

  Children of bodomin Blooddrunk tarttui Anttilasta, kun oli niin halpa. Limited editionin kun sai Sinkun kera kympillä, niin mikäs siinä. Loistava levy kyseessä.
 4. voimaorja

  Mahtava bändi? Suosittele täällä

  Rankan metallin ystäville Death metal bändi Job for a cowboy on yksi niistä uusista joihin on pakko tutustua. 2 albumia ja yksi EP takana ja tulevaisuus näyttää kirkkaalta...
 5. voimaorja

  Megadeth

  Nyt on kuultavissa FCläisille myös tulevan levyn 1,320. No, Youtubestakin voi katsoa jo kokonaan. Pakko sanoa että kerrassaan upea biisi. Tästä tulee ihan vanha Megadeth mieleen. Voittaa jopa Head crusherin kevyesti. Suosittelen kuuntelemaan. Ja enää vajaa kuukausi Endgameen... AAAARRRGGGHHH!!!
 6. voimaorja

  Suosikkilevysi

  Eipä tämä mikään vaikea ole. Rainbow - Rising on ehdottomasti maailman paras levy. Kuuden biisin pakkaus jonka kaikki biisit ovat täydellisiä. Upea soundimaailma, maailman paras laulaja, rumpali ja yksi parhaista kitaristeista ja basisteista ja kosketinsoittajista ja argh. Levy kantta voi kutsua jo taiteeksi ja päättäjäkaksikko sisältää kaksi maailman hienoimmista biisesitä ikinä. R.I.P. Rainbow.
 7. voimaorja

  Festarit 2009

  Mun festarikesän korkein (ja ainoa) kohokohta on Kymin Dark river festival. Nähään siellä! :W:
 8. voimaorja

  Megadeth

  Endgamen julkaisupäivä 15. syyskuuta ja biisien nimet täältä.
 9. voimaorja

  Settilista keikoille!

  1.Stargazers 2.Romanticide 3.For the heart I once had 4.Phantom of the opera 5.Beauty of the beast 6.Angels fall first 7.Lappi 8.Know why the nightingale sings 9.Devil & deep dark ocean 10.Nightquest 11.Fantasmic 12.Master passion greed 13.Bare grace misery 14.Kuolema tekee taiteilijan 15.Feel for you 16.Meadows of heaven ---Pitkä tauko ja yleisö karjuu keuhkot pihalle ja akustiset roudataan paikalle--- 17.Once upon a trobadour 18.White night fantasy 19.Where were you last night ---Yleisö huutaa vielä lisää ja--- 20.SYMPHOINY OF DESTRUCTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eiköhän tuon jälkeen voisi hyvillä mielin poistua paikalta ja sanoa että on yksi elämän hienoimmista keikoista nähty. Paikkana toimisi kerrassaan mahtava Jäähalli joka vedettäisiin 10 kertaa täyteen.
 10. voimaorja

  Viimeisimmät hankintanne vol. 668

  Viimeisimmät: Killswitch engage - As daylight dies. Erittäin positiivinen yllätys tämä bändi. Suosittelen tutustumaan. Lamb of god - Ashes of the wake. Vähän rankempaa kamaa. Toimii erittäin hyvin ja mukava oli livenäkin nähdä. Lamb of god - Sacrament. Ja vielä Metallica - All nightmare long cds. Tämän sain itseasiassa serkultani nimipäivälahjaksi. Livet b-puolina ihan rautaa ja onhan nimibiisikin albumin paras.
 11. voimaorja

  Metallica

  Muistanko väärin vai oliko bändillä ihan tavoite olla soittamatta tällä rundilla kahta samanlaista settiä. Nythän on muuten noilla Sonisphere ja jollain muillakin keikoilla soitettu jopa No leaf cloveria. Tietääkö kukaan miten ne orkesterihommat järjestetään. Tuleeko nauhalta?
 12. voimaorja

  AC/DC

  Joo oli törkeen hyvä keikka ja sounditkin varsin hyvät stadionsoundeiksi. Rautasetti!
 13. voimaorja

  Metallica

  Nyt kun on vertaillu noita 15. ja 16. päivän settejä, nii vähän jäi ketuttamaan se, että 15. päivä DMiltä soitettiin All nightmare longin ja Cyaniden sijaan ne huonoimmat eli Judas kiss ja My apocalypse. Vanhojen biisien osalta 15. oli mielestäni parempi setti varsinkin kun covereita oli vain yksi jota en silloin tunnistanut. Ihan jees biisi sekin kai oli. Ja anteeksi vähän myöhästynyt kommentti.
 14. voimaorja

  Grattis på födelsedagen, Anette!

  grattisjotaa. happy birthday ! :8ball: :drums:
 15. voimaorja

  Onnea, Emppu!

  :drunk: :roll: :roll: onnittelut