Nuunuu

Members
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nuunuu

 • Birthday 10/12/1985

Other Info

 • Your real name
  Niina

Profile Information

 • Gender:
  Female
 1. Nuunuu

  Hyvyysketju, osa 6.

  Oon jo kolmen vuoden ajan katsellut ja kuunnellut kaikkea Michael Jacksoniin liittyvää tippa linssissä, mutta in intro on vaan niin hauska, että surkeinkin olotila vaihtuu nauruun. Ymmärrän, ettei toi aiheuta samaa reaktiota kaikille, mutta itse oon nyt tuon myötä älyttömän hyvällä tuulella, joten tähän on hyvä päättää tämä päivä ja painua nukkumaan.
 2. Nuunuu

  Floor Jansen

  Katselin noita videoita ja mulla on vain yksi asia sanottavanani: OMG, PITÄKÄÄ FLOOR! 8) Vielä pari päivää sitten Hartwallin keikka ei kiinnostanut mua, mutta nyt kyllä kiinnostaisi mennä, jos vain rahaa tipahtaisi taivaasta (raaputin just Euroarvan, ei herunut edes sitä euroa takaisin, lol).
 3. Nuunuu

  Anette ja Nightwish

  Tietysti. Minunkin työnantajani on hommannut tilalleni toisen, kun olen ilmoittanut itseni sairaaksi. Kumma kyllä, en siitä huolimatta ole halunnut irtisanoa itseäni. No joo, ehkä bändissä nivoudutaan toisella tapaa "perheeksi" kuin normi työpaikassa, mutta Nightwish oli Anettelle nimenomaan työpaikka, duuni, josta sai palkkaa. Ei ole enää. Tämän syvemmin en asiaa viitsi vatvoa, koska en ole ollut kärpäsenä katossa. Siinä vaiheessa, kun työllään voi elää, fanit eivät ole enää ainoa syy jatkaa. Faneilla on vapaus valita, jatkavatko itse mukana. Koska vain muutama viikko takaperin mietin vaivihkaa, että Nightwish kaipaisi laulajalta jotain muuta kuin mitä Anette pystyy tarjoamaan, jään mielenkiinnolla odottamaan, kuka hänen tilalleen tulee. Minä sitten pidän siitä muutoksesta tai olen pitämättä.
 4. Nuunuu

  Anette ja Nightwish

  Facebookista iski silmään tämä uutinen. Havahdutti toki tutkimaan asiaa enemmän, mutta ei mulle sen kummempia tuntemuksia noussut pintaan. Ehkä asia ei kauheasti hetkauta, koska kukaan ei ole kuollut. Kaikkea hyvää Anettelle, ja annetaan uusien tuulien puhaltaa!
 5. Nuunuu

  Vitutusketju

  Se-jokin-toinen-aine on mun mielestä ihan höpönpöpön juttu tässä yhteydessä, koska tukkoisuuden hellittäessä se rään erityskin tuntuu vähenevän. Mutta en ole farmaseutti, joten tää pohjautuu ihan mun ja joidenkin asiakkaiden kokemuksiin. Tulinhan mie ihan oikeasti valittamaankin: Oon vyötäröstä alaspäin aivan kipeä. Klenkkaan eteenpäin typerän näköisenä, en jaksaisi istua, en seistä, maata tai kävellä. Kiitos tästä niille kolmelle viikolle autossa ja koulussa istumista. Hierojalle pääsen ensi viikolla, naprapaatille joskus, kun on viimein rahaa ja sitä kuuluisaa aikaa. Parhaimmat hetkeni ovat silloin, kun olen onnellisesti taju kankaalla.
 6. Nuunuu

  Hyvyysketju, osa 6.

  Huhheijaa, koulu on ohi ja saan kissani takaisin kotiin - kahdeksi viikoksi, sitten menen taas kouluun. Lupauduin sunnuntaiksi töihin, joten täytyy yrittää parhaansa mukaan nauttia tuosta ainokaisesta vapaapäivästä huomenna. The Birthday Massacre laittoi muutama päivä sitten YouTubeen ja oon täällä nyt luukuttanut sitä ihan into piukassa päivittäin. Olisipa jo lokakuu; haluan sen levyn hyppysiini! :heart: Ihana syksy on ollut tänä vuonna juuri sellainen kuin syksyn kuuluukin olla: Aurinkoiset, sadetta enteilevät aamut ja sumuiset pellot... oon meinannut pakahtua niin monena aamuna, kun ollaan ajettu Helsinkiä kohti. Ja mikäs sen mukavampaa kuin kunnon kaatosade, jos ei tarvitse mennä sinne kastumaan. Puiden lehdetkin ovat alkaneet vaihtaa väriä. Niin ja sitten noi varislinnut, en tajua, mutta oon aina tykännyt niistä ihan mielettömästi. Tuol on pellot ja sähkölinjat täynnä naakkoja ja variksia ja se on jotenkin todella hienoa.
 7. I'm not the right person to question what someone else's parents want as a proof of doing as they've asked, I'm sure they have their reasons. Still I think it's better to not lie and really find someone to go with. Maybe next time they won't need a video. I'm sorry, Oliver, that I can't be much of help as I live in a different city. Yeah, and sorry for the off topic ramble.
 8. I suggest doing as the parents want. They'll keep allowing things in the future if you don't break their trust.
 9. Nuunuu

  Hyvyysketju, osa 6.

  Tein värjäysmokan eilen ja olen viettänyt koko tämän illan etsien vinkkejä, miten hankkiutua eroon liian tummasta kevytväristä. Löysin ohjeen c-vitamiinitahnaan ja olin kuolla onnesta, kun jo viisi minuuttia levittämisen jälkeen hiukseni alkoivat selvästi vaalentua. Nyt istun suihkumyssy päässä ja seurailen, että tarvitseeko tähän tosiaan sen tunnin vaikutusajan vai nou. Elämme jännittäviä aikoja. Edit. This ***** works! Aiemmin illalla tekemäni öljyhoito taisi pitää huolen siitä, että tyvestä jäi noin 10 cm vielä tummaksi. En jaksa murskata c-vitamiinitabletteja enempää, joten haen huomenna valmista jauhetta apteekista.
 10. Nuunuu

  Keikkatopic

  Eilinen Selah Suen keikka Helsingissä oli kyl kokemisen arvoinen. Vähän epäilytti paikalle saavuttuani, kun porukka veti pikkurillit ojossa hienoja juomia korkeista laseista ja teltassa istuivat penkeillä kuin tatit, mutta artisti sai onneksi ihmiset jaloilleen.
 11. Nuunuu

  Imaginaerum- elokuva

  Tää homma ratkesi ihan itsestään: rahaa on eilisestä palkkapäivästä jäljellä sen verran, että ripauksella pyhää henkeä saan hankittua ruokaa kissalleni. Ei edes kummemmin harmita tän tapahtuman missaaminen, mihin ehkä osaltaan vaikuttaa se, että mulla on nyt isompiakin asioita mietittävänä.
 12. Nuunuu

  Imaginaerum- elokuva

  Mulla on vähän pattitilanne, koska tää ajoittuu just samalle viikolle kahden muun tapahtuman kanssa. Kolme kertaa viikon sisään Helsingissä käyminen saattais ehkä olla meikän kukkarolle liikaa. Pitää nyt vähän mietiskellä asiaa.
 13. Nuunuu

  Yleistopic 7.0

  Onko kukaan täällä käyttänyt La Riche Directions suoravärejä? Tykkään älyttömästi omasta väristäni, mutta en nyt ehkä kuitenkaan haluaisi täysin jämähtää naturelli-elliksi näin nuorena (oikeasti tunnen itseni vanhaksi, ehkä tämä jahkailu johtuukin siitä). Suunnitelmissani on dipata vähän väriä latvoihin. Haluaisin tietää miten nopeasti se kuluu käsittelemättömästä tukasta pois. Toki voi kertoa kokemuksia myös vaalennetun pohjan kanssa, koska mulla on kuitenkin jotain vanhoja vaalennusraitojen jäämiä pituuksissa. Jos kenelläkään ei ole kokemuksia jaettavaksi, niin otan mielelläni vastaan rohkaisevia kommentteja, olen nimittäin muuttunut varsinaiseksi pelkuriksi saatuani luonnollisen värini takaisin. Ennen oli mustaa, punaista ja pinkkiä iloisesti vuorotellen ja sekaisin. Hah. Oon just tällä tavalla vähän outo: hiuksiani en uskalla värjätä, mutta korvalävistykseni voin venyttää, vaikka se on pysyvä muutos.
 14. Nuunuu

  Hyvyysketju, osa 6.

  Että ihan Pohjois-Korean vesille olet suuntaamassa. On se hyvä, kun osaan lukea.
 15. Nuunuu

  Emilie Autumn

  Voisiko tästä päätellä, ettei Tavastialla ole vakuutusta tulipalon varalta? j/k Olin silloin ihan liekeissä (pun intended) tulennielennästä ja kaikesta muusta kivasta, koska en osannut odottaa mitään sellaista. Myös Nosturissa on muistaakseni leikitty tulella kerran, joten siellä varsinkin koin pienen pettymyksen toisella kerralla, kun mitään sellaista ei ollutkaan. Mut joo, on ilma-akrobatiakin hienoa, vaikkei yhtä jännittävää, katseltavaa.