Cursarion

Mod
 • Content count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 Excellent

About Cursarion

 • Rank
  Mod

Profile Information

 • Gender:
  Male
 • Location:
  Joensuu, Finland

Recent Profile Visitors

895 profile views
 1. Ai Liv Kristine, Anneke van Giersbergen ja Kari Rueslåtten never heard?
 2. Vaihtelulle settilistassa lähtökohtaisesti varaukseton tuki, mutta ei noita ole hirveästi tuuleteltu.
 3. Tarkoitin lähinnä sitä lopuksi pois lähtemistä - mitä aikaisemmin viimeinen kiinnostava esiintyjä on, sitä aikaisemmin sieltä voi poistua. Jos pääesiintyjän jälkeen tulee jotain marginaalista mikä ei sinua kiinnosta niin ei ole ainakaan sen puolesta pakko pyöriskellä siellä.
 4. Harmi niitä festareita, kun ovat niin epäloogisia. En nyt jaksa tarkistaa minkälaisista yhtyeistä on tismalleen kyse, mutta melko perushommaahan tuo on tosiaan. Vilkaiskaapa vaikka Wackenin aikatauluja muun maailman verrokiksi, ei taida yksikään pääesiintyjä olla päivänsä viimeinen. Tuohan on tavallaan peräti suurin piirtein ideaalia, jos pääesiintyjän jälkeen tai jopa sen kanssa yhtä aikaa esiintyy jokin täysin erilainen artisti. Jokaiselle jotakin, ja vähemmän ihmismassoja yhdessä kohtaa. Ja eikö tuo ole kävijän itsensä puolesta vain hyvä, jos alueelta pääsee pois nopeammin eikä tarvitse kiinnostavia esiintyjiä odotellessa katsella mitään mistä ei pidä, saati mahdollisesti ostaa kallista festariruokaa ja jonotella vessoihin?
 5. Mkay, done. I figured it could've been a play on words, but maybe typo is more likely.
 6. Thanks for pointing that out. They're merged now.
 7. I remember the old layout well! I kind of miss the crew section. (The forum devoured by) this forum didn't exist back then yet, it was still time of one of the predecessors. I started posting in 2004 myself.
 8. I'd like to point out Seiska really isn't a credible source. It's basically a rumour, so it hardly seems "official".
 9. Oh well... The new topic holds only a brief introduction, but I guess it works as a post. Merged, and index locked.
 10. Some off-topicness moved to the, *drumroll*, Off Topic thread.
 11. Saman huomasin itsekin, ja se on itse asiassa nyt jo poistettu. Ilmeisesti joku muutaman kymmenen hengen tapahtuma, mutta suhteellisen paljon huomiota saanut.
 12. I changed the title. Having a topic for one random song seems pointless, this way it's more sensible. And the song itself is okay, I suppose, but not very special.
 13. There's already a topic about this show: http://www.nightwishforum.com/index.php?/topic/4088-heineken-music-hall-20th-november/ Also, in future, try to put some more effort into the post.
 14. No. The word orkesteri refers to the band.