5th dimension

Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Other Info

 • Your real name
  Tommi

Profile Information

 • Gender:
  Male
 • Location:
  Lahti, Finland

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. 5th dimension

  Yhdeksäs studioalbumi

  Vaimo juuri tilasi liput Ziggo Dome:n keikalle 23.11.2020 Amsterdamiin jossa Nightwishilla on kahtena iltana keikka 23.11 ja 24.11.2020 Ziggo on mahtava keikkapaikka, Depeche Modea ollaan käyty siellä katsomassa aiemmin. Liput hankittiin ticketmasterin kautta. Albumista ei ole hajuakaan tätä kirjoittaessa, on varmasti taattua Nightwish laatua. Tuo 24.11.2020 keikka oli ensin myynnissä ja kaiketi loppuunmyyty kun myyntiin tuli myös edeltävä päivä, johon oli vielä lippuja saatavilla mutta menevät nopeasti.
 2. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Nyt syöksyy Mukkula Venukseen (Gaala Nelonen).
 3. 5th dimension

  Vilttiketju wanhuksille

  Kylläpä ootte vanhoja, ihan 30-vuotta mittarissa monella. Minä täytän marraskuussa vasta 56-vuotta. Muistan oman kolmenkympin kriisin, kyllä siitä ohitse pääsee ilman suurempia ongelmia. Pitääkö avata oma ketju yli 50-vuotiaille vai voinko näin dinosauruksena kirjoittaa tässä samassa ketjussa. Saako täällä kirjoittaa muista bändeistä, katsoin että eräs toinen ketju oli lukotettu kun siinä ei kirjoitettu Nightwishista. No sanotaan asia sitten vaikka näin. Tiistaina menen stadiin Nosturiin katsomaan bändiä joka on ollut Nightwishin lämppärinä ainakin siellä Jenkeissä.
 4. 5th dimension

  Ota yhteyttä moderaattoreihin

  Kiitos tiedosta.
 5. 5th dimension

  Ota yhteyttä moderaattoreihin

  Onko mahdollista lähettää yksityisviestejä täällä foorumilla? Jos ei, niin onko miten helppoa/vaikeaa sellainen rakentaa?
 6. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Aivan ja Saddamin mukaan kaikkien opintojen äiti.
 7. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Kiitos. Hyvin jytisee telkkarin kautta subbarin kanssa.
 8. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Enpä huomannut tällaista mahdollisuutta. Onkos mahdollista katsoa näin jälkeenpäin? Yleensä nuo toimii hyvin sitten jälkeenpäin jos sellainen mahdollisuus vaan on? Pet Shop Boysin keikalla tuli käytyä Helsingissä. Jäimme vaimon kanssa totaaliseen sumppuun Lahden motarilla siinä Renkomäen liittymässä. Ainakin 20-25 minuuttia täysin paikoillaan sinne etelän suuntaan. Varmasti kilometrin jono meidän takana. No sitten Hesan vanhalle tielle ja sitä Mäntsälän eteläpuolelle asti ja sieltä takasin motarille. Ei nähty Darudea ihan alusta mutta ei haitannut koska soundit oli todella paskat, siis ihan oikeasti. No sitteen oli se Faithless dj. Ja ihan sama juttu. Onneksi Pettarit olikin sitten se mansikka kakun päälle valoshow oli mahtava kuten äänentoistokin. Takasin Lahteen päästiin hyvin ilman pysähdyksiä.
 9. 5th dimension

  Lävistykset ja tatuoinnit

  Varmaan monta eri merkitystä pöllöllä. Liittyy myös vapaamuurarien käyttämiin tunnuksiin.
 10. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Maaliskuussa tuli oltua viikon ajan Benalmadenassa Costa Del Solilla. Fuengirolassa käytiin myös, vaimon tuttavia asuu siellä. Siellä joka 3. vastaantulija on Suomalainen. Tuo Alicante taitaa sijoittua pohjoiseen aurinkorannikolta katsoen. Hyvää lomaa ja keikkaa sinulle. Jos löydät Mercadona nimisen kaupan käy ostoksilla siis ihan päivittäistavaraa edullisesti. Sixback tuontiolutta maksoin vain 2 euroa, viinejä saat sieltä myös edullisesti yms.
 11. 5th dimension

  Nightwish mediassa V

  https://www.ess.fi/uutiset/kulttuurijaviihde/art2472907 Promoottorin tuomio Nightwishin keikasta: ”Kaikki meni nappiin, aikuinen yleisö osaa käyttäytyä” https://www.ess.fi/uutiset/kulttuurijaviihde/art2472794 Metalliyleisö kehui Mukkulan tapahtumapuistoa: "Loistava, mielettömät maisemat" - musiikki on kuitenkin tärkeintä Totta tosiaan kiva olisi nähdä Nightwish vielä uudestaan Mukkulassa ja tietysti muitakin kotimaisia bändejä.
 12. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  NW-forever taidat olla myös twitterissä samalla nimellä? Mukkulan keikalla oli promoottorin mukaan 13 500 immeistä. Tarkemmin tuolla Nightwish mediassa osiossa.
 13. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Tuolla vähän kauempana stagesta pari nuorta neitosta kaupittelivat sellaisia "koeputkia" jotka jonkilaista shottia ilmeisesti sisältivät. Moni kenellä noita näin olivat aika tuiskeessa mutta lisää piti vaan kännätä. Varmaan monikaan heistä ei muista keikka illan tapahtumista yhtään mitään. Jotkut odottaa keikalle pääsyä puoli vuotta tai vuoden, känniääliö ostaa lipun extempore jos niitä vielä on myynnissä keikkapäivänä. Monella keikalle tulijalla on jonkinlaisia odotuksia keikalle tullessa. Näin on ainakin fanien osalta. Mun mielestä on niin että jos jotain lähellä asuvaa häiritsee esim. Ilotulitusraketit, niin kannattaisiko mennä keikkapäivän ajaksi vaikka johonkin toiselle paikkakunnalle lomailemaan. Lahden lähikaupungeista monella on jo oma hevimetallitapahtumansa. Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä on omat tapahtumansa. Lahdessa Mukkula on tullut tunnetuksi tästä Summer Up tapahtumastaan. Lahdessa aina jokin taho valittaa jos keikkapaikka sattuu liian lähelle omaa asuinpaikkaa. Torilla niitä on järjestetty ja Lahden Satamassa Sibeliustalon lähellä. Mukkulan tapahtumapuistoa voi kehittää vielä paljonkin jos vaan halua riittää ja onhan se kaikista edellä mainituista paikoista kauimpana asutuksesta.
 14. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Tuo oli käsittämätön tuo ESS:n juttu? Kaveri asuu siinä lähellä ja sanoi että musiikki kuului ja ilotulitus näkyi hyvin. Minusta nuo känniääliöt pitäisi eristää omaan karsinaansa etteivät häritse mölinällään tosifaneja jotka on pitkään odotelleet keikkaa. Mutta eihän näistä eroon pääse, jokaisella keikalla näitä on valitettavasti nähty. Äänitasot oli minunkin mielestä melko alhaalla, kovempaa olisi saanut tulla. Ehkä tästä on sitten jokin määräys virkavallalta kuka tietää? Kauempana ei kaivannut korvatulppia, mulla oli ne Beast in Black:ia kuunnellessa siinä mixauspöydän edustalla, samoin Nightwishin End of all hope biisin aikana ja siihen se toivo sitten päättyikin kun alkoi noiden känniääliöiden oma show. Monella oli pelti kiinni siellä kauempananakin stagesta. Miten ihmeessä noille on voitu mitään alkoholia myydä kun eivät pystyssä edes meinanneet pysyä siinä Timo Rautiaisen ja Niskalaukauksen soittaessa.
 15. 5th dimension

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Niin ja kiitos vielä Nightwishille että soititte Wishmasterin ja Kinslayerin. Laittakaahan muutkin keikalle olleet mielipiteenne tähän jatkoksi miten keikka mielestänne onnistui eli risut ja ruusut kuten aikonaan oli tällainen palsta Myyntimiesten lehdessä. Missä onnistuttiin ja missä ei mielestänne onnistuttu?