Jäävuori(salaatti)

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jäävuori(salaatti)

 • Birthday February 14

Profile Information

 • Gender:
  Female
 • Location:
  Oulu
 • Interests
  Hiking, Photographing in nature, Music stuff

About You

 • Favourite Food
  Spring rolls
 • Favourite Animal
  Parakeets, wild grouses
 • Favourite Colour
  Black and silver
 • Do You Drink Alcohol
  With an extreme caution
 • Do You Smoke
  Nope
 • Do You Have Pets
  Not at the moment
 • Phobias
  Crowds (people in general, haha)

Nightwish

 • How Many Times Seen Live?
  2
 • Most Memorable NW Memory
  6.6. 2015, Laulurinne 21.7.2018 Mukkula
 • Favourite Album
  Century Child
 • Favourite Song
  Away, Forever yours

Entertainment

 • Favourite Movie(s)
  Pulp Fiction, The Hobbitt (1&2)
 • Favourite Movie Soundtrack
  The Hobbit - The Desolation of Smaug
 • Favourite Book(s)
  The Metamorphosis, The House at Pooh Corner, Sammon Salaisuus
 • Favourite Comic Book/Anime
  Nemi, Garfield

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jäävuori(salaatti)

  Yleistopic 7.0

  Mukavaa vapunalusta tännekin! Lukio kirjoitettu (LukioLukemattaLäpi-tekniikalla), virallisia arvosanoja odotellessa painettu duunia joka jatkuukin sitten syksyyn asti. Pääsin eräälle lehdelle freelanceriksi tämän kaksivuorotyön lisäksi, joten kiirettä on kyllä pitänyt. Uni on vuorojen välissä jäänyt toisinaan aika vähälle, ja sitä kautta jaksaminen ollut kovilla. Ensi viikolla tämäkin toivottavasti tasoittuu, sillä vuorot asettuu taas kivasti. Pystyn taas pikkuhiljaa alkaa unelmoimaan kosketinsoittimesta näin tulotason parannuttua opiskelijasta minimipalkkaan. Yhteishaussakin hain toki, pääsykokeet vielä edessäpäin ja stressitaso nousee päivä päivältä. Mutta ei voi valittaa, sain vihdoin tätä tekemistä ja sitä kautta positiivisia tunteita. Toimettomuutta en jaksa.
 2. Jäävuori(salaatti)

  Vitutusketju

  En nyt osaa päättää, vituttaako aihe vaiko mitä. Ristiriitaisia tunteita ainakin on. Eli mielenkiinnon kohteeni dumppasi minut maanantaina toistamiseen. Ollaan oltu hyviä kavereita noin vuosi, tunteita heräsi molemmissa päissä mutta hänelle ei keväällä suhteen aloittaminen sopinut. Sain kuvan, että joskus meille olisi uusi mahdollisuus, joten jäin elättelemään toivoa tulevasta. Nyt sain sitten tietää, että hänen tunteensa kuihtuivat jo jonkin aikaa sitten, muttei ole uskaltanut olla rehellinen jottei ystävyydellemme kävisi mitenkään. Milloinkohan rehellisyys on oikeasti tehnyt asioista hankalempia? Ei minun kohdallani koskaan; joten tuo ainakin pännii. Rehellisyys ja avoimuus, niitä lisää maailmaan. Heppu on oikeasti mukava ihminen, enkä halua menettää häntä tällaisen takia. Tunnustuksen jälkeen oltiin molemmat helpottuneita, ja jatkamme ystävyyttämme niin kuin aiemminkin; mutta tästä kokemuksesta viisaampina rehellisyys on ihan uudessa arvossaan.
 3. Jäävuori(salaatti)

  Jäävuoren salaattimix

  26. 11. - Heart-to-heart hyvän ystävän kanssa, jota kohtaan oli tunteita. Uskon, että voimme silti olla vielä hyviä ystäviä, kun ajatukset sain kirjoitettua ylös. Tässä pikkuosa niistä sanoista. Tee, mitä haluat kai nyt on päästettävä irti Sinusta muistot tekevät ihmeen Tee, mitä haluat saa hänet onnelliseksi enkä ikinä kysy, miksi Sentään sanoit kaiken Minkä ennestään tiesin
 4. Jäävuori(salaatti)

  Tyttöjen juttuja

  Leikkasin tässä vasta otsiksen, joka ulottuu just ja just kulmakarvojen alapuolelle, melkein silmien korkeudelle. Nyt mietin, että josko voisin jättää meikkaamisesta kulmakarvojen hyysäämisen pois, kun ei niitä kuitenkaan sieltä alta näy. Omaavaani kasvojen muotoon kun ei lyhyempi otsatukka passaisi ollenkaan, joten en halua leikata sitä enempää.
 5. Jäävuori(salaatti)

  Yleistopic 7.0

  Onpa ihanaa olla taas periferiassa vierailulla. Eihän se uutta tietoa ole, että kaupunkien puistot eivät vain kilpaile samassa kategoriassa luonnontilaisten metsien kanssa. Luonto virkistää, näen vanhempia ja saan kouluhommia päätökseen. Eli minulla on ihan mukava viikonloppu luvassa. Pienenä mörkönä ilmassa leijuu silti äidillä vasta todettu MS-tauti. Luulen jo sopeutuneeni ajatukseen, eikä äidin versio sairaudesta ole sitä ärhäköintä sorttia. Hän saa lääkkeitä ja fysioterapiaa, ja yritämme olla tukena /seurana hieman aiempaa enemmän. Hänelle luonto on hirveän tärkeä, joten toivon, että aikaa siellä samoilemiseen olisi mahdollisimman paljon edessä.
 6. Jäävuori(salaatti)

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Muodikkaasti/auttamattomasti myöhässä... Eli Lahden keikasta sen verran, että musiikissa ja elämyksissä ei mitään moittimista. Rakastin Wishmasteria ja versioita Oceanbornilta. Vähä karvas maku jäi silti vippien ohjeistamisesta (tuntuu, etten saisi näin pienestä valittaa, mutta valitan silti)... Tällainen ulkopaikkakuntalainen, jännittynyt, ikänsä halvimmilla mahdollisilla lipuilla yleisöihin valunut ei tajunnut, että vipeillä olisi ollut oma turvatarkastuslinja ennen kuin 5 metriä ennen itse tilannetta. Että siitä se ja se siitä. Sitten katsomo-alueellisiin heikkouksiin: Facebookissakin puitu VIP-alue. Niin hyvä oli, että pakitin hyvissä ajoin anniskelualueelle; missä oli yllättävän rauhallista paria kyynärpäilijää lukuunottamatta. Ja tosiaan, koska kuljetus takaisin kotikonnuille lähti aika pian ja bussiliikenne alueelta pois oli _hieman_ ruuhkautunutta, alkoi siinä pientä ihmistä ahdistamaan. Pahoitteluni kaikille jotka jonossa ohitin, Teillä oli varmaan yhtä kiire kuin minullakin Tulipahan tehtyä valaiseva reissu etelään; vaan oli se sen arvoista silti.
 7. Jäävuori(salaatti)

  Yleistopic 7.0

  Kieltämättä, kuvailemasi häiriötilanteet saisivat minut itsenikin ärähtämään jossei ääneen niin taloyhtiön ilmoitustaululla Täällä ei myöskään kyllä ylimääräisiä ääntelyjä kuulu, mitä nyt toisinaan joku harjoittelee jousisoittimen käsittelyä. Itse asiassa pelkään olevani meistä se kovaäänisin omien musiikillisten tointeni takia, ohops... Muutoin olenkin hissukseen.
 8. Jäävuori(salaatti)

  Yleistopic 7.0

  Nyt kun aikaa on kulunut ja elämäntilanne muuttunut ja/tai tasoittunut niin uskaltaa vähän kirjoitella yleisiä höpinöitä ylös. Eli muutin joku aika sitten uuteen asuntooni, jonne olen yrittänyt haalia kaiken tarpeellisen kuitenkaan ylimääräisyyksiä hamstraamatta lievittääkseni kolkohkoa tunnelmaa; ja alkaahan täällä jo viihtymäänkin. Liika valkeus silti ahdistaa, täytyy kysyä vuokraisännältä josko saisin maalata tilaa kotoisemmaksi (tosin sekin pitää miettiä jaksaako mihinkään ylenpalttiseen remontointiin lähteä). Mitä aiemmin valittelemaani yksinäisyyden tunteeseen tulee, olen ainakin oppinut käsittelemään niitä tunnepitoisia hetkiä kun se oikeasti vaivaa ja tuntuu hankalalta. Jokapäiväisessä elämässä etäisesti mukana olevatkin ovat saattaneet aistia tämän tyyneyden: vaikken sanoisi itseäni todellakaan suosituksi, osaan jo olla paremmin vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Pojot siitä, niinkuin isä sanoisi. Tähän etäisesti liittyen voisin mainita, että jätin kesällä tapaamiset psykologin kanssa kesken sillä eivät ne oikeasti auttaneet mitenkään. Olisin voinut itkeä rauhassa kotonakin. Nyt täytyy tunnustella olotilaa, sillä pelkään jo jokakeväiseksi vitsaukseksi muodostuneen masennuksen uusivan. Tällä hetkellä odottelen uusia levyjulkaisuja erinäisiltä artisteilta ja työskentelen omien sävellystöiden parissa. Musiikki rauhoittaa niin monella eri tasolla.
 9. Jäävuori(salaatti)

  Kysy tyhmiä 8.0

  Hmm, täytyypä kokeilla. Toivottavasti hammastahnoissa ei ole mitään radikaaleja eroja .
 10. Jäävuori(salaatti)

  Kysy tyhmiä 8.0

  Olen juliste --> seinälippu -siirtymävaiheessa, ja mietiskelin tässä, että miten se sellainen seinälippu oikein saadaan seinälle? Eihän kangasta voi teipata
 11. Jäävuori(salaatti)

  Tunteet, masennus, mielialojen kummallisuus...

  Tämä nyt on tämmöinen lievä, parin viikon ajanjaksoon vaikuttava "masis". Nimittäin vietän ensimmäistä kertaa syntymäpäivääni ihan yksin. Pari on onnitellut, se on ihan mukavaa. Mutta että ei ketään/mitään muuta syntymäpäivän viettoon osallistuvaa/liittyvää...? Kuitenkin merkittävä paalu tulee ylitettyä. Noh, käyn ostamassa itselle vaikka ilmapallon.
 12. Jäävuori(salaatti)

  Vitutusketju

  Nyt kyllä alkaa pikkuhiljaa ottamaan kaaliin. Miksi on näin vaikeaa alkaa hoitamaan omia asioita ennen täysi-ikäisyyttä?? Kun et ole vielä täyttänyt kahdeksaatoista, et ole erinäisten yhtiöiden/yritysten silmissä vielä mitään. Tähän "aikuisuuden porttien aukeamiseen" on minulla se vajaa kuukausi aikaa, ja on se vaan hankalaa a) tehdä muuttoilmoitusta koska pankki ei tunnista alaikäistä tässä asiassa --> täytyy käydä Postilla erikseen hakemassa tietyt tunnukset?? ja b) tehdä sähkösopimusta koska sähköyhtiö(i)llä on omat käytäntönsä asiassa (en kai ole tarpeeksi luotettava vielä, ihan niin kuin luotettavuuteen tulisi suuri muutos kuukauden päästäkään?). Vakuutusasioita en ole edes katsonut näistä jo mainituista seikoista lannistuneena. Kelallekaan en voi vielä lähettää tukihakemuksia. Pitäisi alkaa solmujen selvitä, sillä kämpän vuokrasoppari on jo allekirjoitettu . Kenties vallitsevalla luonteenpiirteellä eli äkkipikaisuudella on tässä osansa...
 13. Jäävuori(salaatti)

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Mielipideasioita taas: CD1: n kappalevalinnat ei kyllä yhtään vakuuta hankkimaan tuota kokoelmaa, ehkä jättäisin pois myös muutaman toiseltakin levyltä.. Puolet rahoista voisi käyttää vaikka johonkin alkuperäiseen levyyn. Kansitaiteesta tulee hiukan liikaa mieleen EFMB. Samaa mieltä, että juurikin niille, jotka eivät Nightwishia aiemmin ole kuulleet, niin tuossahan olisi sopiva "tutustumispaketti". Mahtavia kappaleita, mutta jos ei niitä ole yhtään maustettu...
 14. Jäävuori(salaatti)

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Lippu on hankittuna Lahteen. En aio missään erityisemmin yöpyä, niin nopiasti junnaan vaan ku mahollista.
 15. Jäävuori(salaatti)

  Nightwish – Decades World Tour 2018

  Kyllä se jompaan kumpaan on mentävä. Joensuu ympäristönä olisi vähän tutumpi, mutta jotenkin tuntuu, että Lahdessa olisi kuitenkin mieluisampaa. Kun tässä lippuja pitää ruveta jo ostelemaan niin vähän tuo Ilosaarirockin hintataso 3pv ärsyttää , ei ole edes mahdollisuutta olla paikalla kolmea päivää. Joten taidan hankkia lipun Lahteen (ikinä en ole siellä käynyt mutta siinähän sitä tulee käytyä).